Blatna radna..

Мојне се вређамо, ја радим(пардон, руководим) на факултету(ако је мени упућена подебљана сентенца), а са 29 испита положених, сам заслужио диплому.

Ne vredjamo se, samo pisem napamet, isto kao i ti. Kako tako iznosite neke tvrdnje a nemate pojma? :|

Ne vredjamo se, samo pisem napamet, isto kao i ti. Kako tako iznosite neke tvrdnje a nemate pojma? :|
Оно што и пише, да је по мишљењу самих студенткиња факултета(стицајем околности, радим са једном свршеном студенткињом филолошког), то факултет за удаваче. То ми је поновила једно 5 пута за ова 2 месеца. Без скривених значења. То те ја малкице зезам, Дано душо. ;) Претпостављам да си завршила технолошки, или тако неки факс.

Zene,sta mrzite kod zena?
Jel ima konstruktivnog u vasemu pogledu,ili je to tek ljubomora..sta je?
(b.t.w.it`s `radnja`,a ne jadna radna) :)

... mrze kad je jedna lepsa od druge, mladja... u principu su kolegijalne, dok nije u pitanju muskarac, onda postaju neprijatelji... sve su jedna drugoj konkurencija u trazenju decka... a tek one sto su svesne da i nemaju bas neki izgled... one mrze sve....

Znala sam da će neko da se pronađe. :)
Mislim, Dano, da ti nisi neki adekvatan primer... Osim ako nisi neka fenserka koja to radi da bi bila zapažena (na njih sam prevashodno mislila, ove mlađe naročito)... ;)

Kak'a crna fenserka? :P
Ja sam ti onaj sljam, sto drzi pivsku flasu u ruci, eventualno kriglu, a u drugoj cigaru... Dobro, ajd, samo dok pijem pivo, inace mi je cigara u ustima. :)

Ne mogu retji mrzim ali izbegavam zzene koje osim varjache, oklagije, dece, muzza/momka nemaju drugu ni temu ni radnju. Ne volim da vidim neuredne i chupave domatjice, ali ni one shto izigravaju kamiondzije.

Ја мислио ти си завршила неки технички факултет, кад оно међутим, ти завршила филолошки.(факултет за удаваче)
Да цитирам моју драгу пријатељицу Ксенџу:
"Свака жена луда је, којој је до удаје!" ;)

Hm....i ja završih taj Filološki.....pa se ne udah.....:roll:
Pozdravi dragu prijateljicu koja beše udata za glupog pajkana.....:lol:

Ja ne volim zle žene. Ako ste u mogućnosti pročitajte Besedu o zloj ženi, Sv. Jovana Zlatoustog izgovorenu povodom Usekovanja glave Sv,. Jovana Krstitelja.

Tu se doduše čak mogu na nekim mestima i prepoznati, ali nije na odmet da se sve prepoznamo, ispravljanja radi.

Back