Софија
Legenda
- Poruka
- 54.586
Културо, евЕ ме.Ti nemoj da diskriminises i da *****s(kad moram tako da se izrazim).Izvinjavam se zbog ruznih reci. Dete...Takva deca su i skinula zlo koje se zvalo Slobodan Milosevic.
Dete...ccc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Културо, евЕ ме.Ti nemoj da diskriminises i da *****s(kad moram tako da se izrazim).Izvinjavam se zbog ruznih reci. Dete...Takva deca su i skinula zlo koje se zvalo Slobodan Milosevic.
Dete...ccc
Дете, је л' ти можеш да схватиш да привреда у Србији СТОЈИ ?
Је л' можеш да схватиш да се у Србији прима плата само захваљујући кредитима из ММФ-а?
Шта ће бити кад ММФ буде заврнуо чесму?
Од чега ће се онда примати плате.
Значи, ако хоћеш да учествујеш у дискусији, онда се наоружај аргументима.
Не тупи Никола сине.Изазиваш осмех на лицу.
Дете, је л' ти можеш да схватиш да привреда у Србији СТОЈИ ?
Је л' можеш да схватиш да се у Србији прима плата само захваљујући кредитима из ММФ-а?
Шта ће бити кад ММФ буде заврнуо чесму?
Од чега ће се онда примати плате.
Значи, ако хоћеш да учествујеш у дискусији, онда се наоружај аргументима.
Не тупи Никола сине.Изазиваш осмех на лицу.
Требали сте јуче гледати Смиљу Аврамови и њену изјаву да је у НАТО-у заузет став да се Србији несме дозвилити привредни развој.
Covece,da sam ja na tvom mestu,ja bih se zabio u misju rupu i ne bih izlazio dok ne vaskrsne Sloba.Ej,o cemu ti pricas?Uporedjujes sadasnjost sa `95-om?Svaki komentar je suvisan.
a ti si kao naoruzana argumentima
i privreda nam je bila pre ovih razvijena u p.m.
A kako ce da se pokrene privreda , ako ne kreditima
ajde objasni nam posto vidimo da si potkovana argumentima
Овај није здрав....па још живи у облацима...
Тадић: нова страна у односима са Америком
Говорећи о Косову, Тадић је поновио да Србија никада неће признати једнострано проглашену независнсот покрајине.
Ova vlast smatra da je nedodirljiva kao i većina vladajućih garnitura do danas u Srbiji.Nezainteresovana za državu i narod,a o nekom vođenju ekonomije nema ni reči.Jednostavno,računaju da će ili da su drpili dovoljno para,a pošto imaju miliciju pod svojom komandom smatraju da su bezbedni od bilo kakvih dešavanja na ulici.