Moj blam.
U kolima na parkingu iza nekog objekta mrak.. Mi se ljubimo, zanijeli se opasno i raskopcavamo se... Stani pani što bi rekli... Kad odjednom svetlo auta... Skreće, ide ovamo... Patrolna kola. Ona rece uzjapurena sva polunaga "jao idu ovamo"...
ma pusti proci ce i skrenuti tamo iza rekoh i nastavih je ljubiti No oni prisli i umjesto da prodju krenuse da parkiraju tik pored nas... tad u frci ona navlaci gornji deo, bluzu, brus sklanja pored sedista ja se uhvatih zakopcati pantalone al zapelo oca mu ebem. cibzar zeza... prozor mi je bio otvoren skoro skroz. oni stali uz mene spustaju prozor i jedan ce onako kroz prozor:
"dobro vece sta se desava?"
i dok sam ja "gospodina pakovao i kuburio s cibzarom bas tad pokrenu se cibzar ko lud i op la... zakacim "gospodina" ...
taman u tom momentu kad me upitao "sta se desava?" a ja kreno da odgovorim ... idogovorio sam "e sad vise nista!" samo sto na pola te recenice kod onog "vise" sam se prodero ko lud jer me zakacio cibzar...
pa ispade"e sad viSEEEEE NISTAA!"
I DA PROSTIS JA BRZO NEKAKO dA IZVADIM STVAR olaksam si i VRATIM CIBZAR AL ONO JOS VISE CUPA gospodina...nekako uspeh... i ono olaksanje na licu i uzdah...
kad preko njega iz auta drugi dobaci , nista nista u redu je kolega, laku noc i nasmeja se. odose smejuci se... njega znam radili smo.
idioti