Blago upozorenje,za sve koji bi uzalud bacili novac.

Čoveče koji bolid, barem bagrema ima kolko oćeš. On je odličan za ruke tvrd pogotovo kad se osuši. Da ti ja napravim ruke ni bejzbol palicom ne bih ih slomio. Inače ruke se lako prave ako imaš onu vertikalnu testeru. Ja sam moje pravio sa kružnom. Što baš nije najzahvalniji alat. Morao sam napraviti par komada dok nisam ušao u štos. Mada da sam znao ranije da SiFu Nenad pravi verovatno bih naručio ovako dosta sam dugo čekao na deblo pa kad je stiglo ja je napravio sam. Doduše napravio sam još jednu stvar koju je teško polomiti.

Poslednja izmena:
Čoveče koji bolid, barem bagrema ima kolko oćeš. On je odličan za ruke tvrd pogotovo kad se osuši. Da ti ja napravim ruke ni bejzbol palicom ne bih ih slomio. Inače ruke se lako prave ako imaš onu vertikalnu testeru. Ja sam moje pravio sa kružnom. Što baš nije najzahvalniji alat. Morao sam napraviti par komada dok nisam ušao u štos. Mada da sam znao ranije da SiFu Nenad pravi verovatno bih naručio ovako dosta sam dugo čekao na deblo pa kad je stiglo ja je napravio sam. Doduše napravio sam još jednu stvar koju je teško polomiti.
http://www.dodaj.rs/?1m/Sy/1z19z99P/imag0103.jpg

A,eto da sam i ja znao pre za Koviljca da pravi ,kupio bih od njega.
Neka hvala za ponudu,dao sam jednom stolaru da mi napravi,ali dzaba placam
,a moglo je biti bolje....Ma,znas sta,ajd i to sto ne zna da radi,nego sto je
lik maksimalno drzak i bezobrazan,kad ga umlatis sa argumentima.

Šta da radiš kada nitkova ima svuda, a reklama laže. Ne uvek ali dok nađeš pravog prvo se opečeš. Sigurno je pravio ruke od nekog mekog drveta Topole ili tako nešto koje je lako za obradu ali je lomljivo.

Ne znam druze od kog je drveta pravio,ali evo da ti kazem
koliko je lose uradio...Kod zadnjeg dela ''Ruke'',iza lutke
je toliko stanjio drvo,da je naravno puklo posle treceg dana
rada na lutki,pa sam morao prosirivati sa mojim alatom
mesto kako bih ubacio debelo ,omanje drvce kako bi se ruke
razdvajale ...Da,ti ne pricam kako i na koji nacin sam morao
to drve ojacati....Lutka izgleda ,kao jeftina qrva,da prostis

Brate ne znam kako da te utešim. Ali čovek je očito pravi amater osim što je prevarant. Kod mene su te četvrtke na lutki kao i za ruke između 3.5 i 4 cm pošto nije baš savršen kvadrat. I zatim sama ruka na tom debljem delu ide oko 6 cm i zatvara se sa 3 cm. Baš zato sam pravio da bude debelo i jako kao i samo deblo. I ne možeš ga slomiti pre bi postolje popucalo nego tvrdi bagrem koji ima manu da se ne lomi. Inače možeš da uzmeš onu kockastu cev isečeš parče kolika je deblo široko i da je ukucaš gde se umeću ruke ako ti se to razloka pa će cevka da drži i održava samo rastojanje između ruku. Nisam pametan.

Brate ne znam kako da te utešim. Ali čovek je očito pravi amater osim što je prevarant. Kod mene su te četvrtke na lutki kao i za ruke između 3.5 i 4 cm pošto nije baš savršen kvadrat. I zatim sama ruka na tom debljem delu ide oko 6 cm i zatvara se sa 3 cm. Baš zato sam pravio da bude debelo i jako kao i samo deblo. I ne možeš ga slomiti pre bi postolje popucalo nego tvrdi bagrem koji ima manu da se ne lomi. Inače možeš da uzmeš onu kockastu cev isečeš parče kolika je deblo široko i da je ukucaš gde se umeću ruke ako ti se to razloka pa će cevka da drži i održava samo rastojanje između ruku. Nisam pametan.

Ha,nista sad cekam od stolara ''Ruke'',pa da vidim sta cu dalje.
Ni ja nisam pametan:neutral:
Mada ,ni tvoj predlog nije los sa kockastom cevi....

lutka-viijetnam.jpg

Back