blaga zona sumraka,,ne znam sta da mislim

salbo_pismena

Ističe se
Banovan
Poruka
2.767
Dakle-zamislite sledecu situaciju
...1,zaljubite se u tipa,i on u vas,i sve to kao nekako ide
i pocnete zivot zajedno,vi insistirate ,,jer on zivi sa ludim covekom
da se preseli kod vas.
On je u pocetku napet nervozan i smeta mu sve
Ona cuti ,radi izdrzava ga i njega i njegov fakultet,,,cak ga i zaposli
i ne bude joj krivo ni jednog momenta,,,Oduvek zna da su suprotni svetovi da on gleda crno ona belo,Ona je improvizator,on je PO PRAVILIMA,I hoce da je natera da radi i razmislja kao on
,,Ona toliko gusi sebe,i to sve zarad ,,da on bude dobro i zaboravi detinjstvo,,,Jednog dana ukapira da nije normalno da on 24 sata nesto prica da mu ne valja
..Onda kada ,on digne ruku na nju ,,,]
ona se povlaci u sebe ,,i odlazi na internet,,,
2.nema neki cilj
sem da prica budalastine
tako ,u budalastinama ,,pronalazi druga ,,sa kojim se dopisuje nocima
i smeje se
Sto joj se nije dogodilo celih 3 meseca
3
Onda odlucuje da se upozna sa njim
I,,to jeste bila ljubav na prvi pogled
i sa njene i sa njegove strane
Pocinju da se ljube,onako kako nikada nisu doziveli,,niti jedno niti drugo,medjutim,ona nece dalje jer ..ima osecaj da ce prevariti onog mazgova sa kim zivi
4
odlazi odlucno kuci i pita ga da li je voli
mazgov kaze
gde si ti videla da ljudi koji zive zajedno se vole...
5 posto je raskinula ,,provela je noc zajedno sa novim deckom
6
Novi decko
,,,,joj je priznao,,,
pred put ,,,da ima cerku koja dolazi da zivi sa njim
,,sledeci dan je priznao,,da ima jos jedno dete pa jos jedno
pa na kraju bebu ,,koja treba da se rodi ,,
:(
sve su u pitanju razlicite zene
7
vrhunac je bio da ,,,mu je bivsa devojka javila da je trudna
8
ispostavilo se da nije ,nego ga je lagala
i tu su pale ruzne reci na njen racun
9
dopisivali su se,, 3 meseca,,,ustanovili su da imaju jako puno zajednickog,,
on je njoj priznao da ,,je oduvek imao jako puno zena..
istovremeno,da misli da je lud
a ona mu je uzvratila da ona samo misli da jednostavno nije svestan sebe
i ne ceni dovoljno sebe
10
on se nad tim jako zamislio i raspredali su danima o tome
11
Onda je on odlucio ,,da vozi 10 sati i da dodje tamo gde je ona
i nasli su se najzad
...Ona se rukovala ,,jer joj je bilo glupo pred devojcicom,,,
Tko su ostali,ne dirajuci se,,samo potajno gledajuci se
--drugi su primetili cak i pored ubedjivanja da tu nema nista
12

12
on joj poverava da ne voli svoj zivot i da bi rado isao na neko mirno mesto i poveo nju
Bez ikakve pretenzije i icega seksualnog,,,
Vidjaju se,ali bez ikakvih ,,dodira-i pored toga sto ona tajno uzdise za njim
,,prosto ,,ga voli
13
Poverava joj da su mu majke od najmladje dece teret
a ona mu uzvraca time da mora sada podneti jer su prioritet deca
14.
naterali su se da daju obecanje da se ne lazu
15, JEdnom kada je bio u inostranstu poslao joj je poruku
da misli da smo u zivotu i ona i on jako istroseni od slicnih sudbina
i da moraju se paziti jedan drugog
,,da pomoc sa strane nemaju ,,,
Onda je njoj zazvucalo nesto cudno i ispljuvala ga je
Medjutim,on je odgovorio mejlom i rekao kako ona ima pravo to da misli i pomisli,ali da je ona zadnja osoba
koju bi manipulisao-da ima retku i zavidnu pamet i da ima problema u zivotu koje ce zajedno resiti a onda uzivati u nekim drugim stvarima
da mu je glupo sto mora da pise ali da kada bi saznao da joj bilo sta fali ili je neko dira
da bi dosao i reagovao odmah
kao sto je reagovao jednom kada je cuo da je boli nesto
odmah je seo u kola i dosao po nju ,,,da je vozi kod lekara,,
posto ga je ona kao ljutito isprozivala
da mu nista nije nametala i trazila i sta se on trti i vozi je
on je pogledao i mirno rekao kako ne razume nista
da ona ne sme da ima bolove nikakve ,,dosta je bolelo ,,
u zivotu i nju i njega
stvarno je tako bilo--znam ja,,
17
tako je sve delovalo lepo i sjajno
dok nije otisla kod drugarice jedan dan
koja joj je krenula pricu o nekom,,ko ima puno dece i od toga dvoje male dece,,,
kako su se ispricali na internetu
Da je to neko ko hoce jos jedno dete da ima
......
onda SUga zajedno potrazile na netu
...
Ta drugarica naravno ne zna nista o toj prici
pa joj je bilo cudno sto toliko njena prijateljica ima zanimanje za nepoznatog..
pretpostavila je da ,,njena prijateljica trazi nekog sa kim ce imati dete

18
postavila mu je samo par pitanja
kada se zadnji put zaljubio
odgovor ...pre 6 meseci i da se jos vuce sa tom devojkom-ali samo radi seksa,,,inace je to neka koja ga je lagala da je trudna (vuce se sa bivsom)
,,da li postoji neko koga voli ili ko mu je drag, i sa kim planira nesto
rekao je da ne postoji uopste ni jedna devojka u njegovom zivotu trenutno
..............................................
sta biste vi uradile i pomislile,,o takvom coveku
da li on samo lupao kada je cetao preko kompa
ako je iskren prema drugarici mojoj ,zasto je nije spomenuo niti da mu je draga...
zasto zasto..

Poslednja izmena:
Od početka je smrdeo, ali žena kad je u dubiozi, zalepi se za prvog koji je pogleda i onda se uhvati za njega kao da je poslednji na svetu i pušta ga da je "voza"...
Skot je skot!
Moja kuma se mene odrekla zato što sam od prvog dana pokušala da joj otvorim oči jer se zaljubila u skota. Ne treba ljudima "otvarati oči" jer više vole da razbiju glavu, a čak i onda krive sebe. Žene zapravo, muškarci nešto nisu skloni samodestrukciji...
I tako...ja sad počela kao Jagodica...a možda mi se samo vrti u glavi zbog nespavanja...

zasto je ne dodiruje?cuj
ne trazi neki dubok smisao njegovog ponasanja jer ono sto zene sanjaju obicno nije tako,muskarci su vrlo jednostavni i resenje je najverovatnije ono koje ti prvo padne na pamet a to je da te vrti oko prsta
nisi ti njegova princeza koju nece da dira jer je previse ceni,no no,to postoji samo u bajkama
jedne budale si se resila,mozes i druge i cao bre
cime se deca danas bave ccc :roll:

Od početka je smrdeo, ali žena kad je u dubiozi, zalepi se za prvog koji je pogleda i onda se uhvati za njega kao da je poslednji na svetu i pušta ga da je "voza"...
Skot je skot!
Moja kuma se mene odrekla zato što sam od prvog dana pokušala da joj otvorim oči jer se zaljubila u skota. Ne treba ljudima "otvarati oči" jer više vole da razbiju glavu, a čak i onda krive sebe. Žene zapravo, muškarci nešto nisu skloni samodestrukciji...
I tako...ja sad počela kao Jagodica...a možda mi se samo vrti u glavi zbog nespavanja...

pa DA,ali ja se uvek pitam sta je trebalo to i jednom i drugom
pogotovo muskoj strani ode,,
Ja znam,da kada sam ja bila u situaciji da se neko zaljubi u mene,\i da ne mogu da mu uzvratim ,meni je ,bilo nekako nezgodno
grizla me je savest
,
a jos da sam se igrala...
sa necijim osecajima,i pravila predstave,,,pa ne bi mogla nocu da zaspem,,
Ali da, mozda je kljucno to sto je ona u losoj situaciji sa bivim-i jos uvek je

zasto je ne dodiruje?cuj
ne trazi neki dubok smisao njegovog ponasanja jer ono sto zene sanjaju obicno nije tako,muskarci su vrlo jednostavni i resenje je najverovatnije ono koje ti prvo padne na pamet a to je da te vrti oko prsta
nisi ti njegova princeza koju nece da dira jer je previse ceni,no no,to postoji samo u bajkama
jedne budale si se resila,mozes i druge i cao bre
cime se deca danas bave ccc :roll:

pa dobro de,jeste glupo pianje,ali pod utiskom price,uvek uzimas stranu tog koji prica pricu
jjeste glupo pitanje

Nikakav problem ne bi trebalo biti to sto je neko imao ovakvu ili onakvu proslost i toliko i toliko zena...Ali ja koliko god se trudila biti tolerantna, moderna i razumna zena nikad ne bih mogla prihvatiti vezu sa covekom sa detetom s tom zenom, pa sa jos jednim sa onom zenom, pa jos jedno sa onom i ono sa ovom. Kazu ljubav je slepa i ne bira covek u koga i kad ce se zaljubiti ali ja sam jednostavno dekodirana na takve veze , kao sto mi se ne moze desiti da se zaljubim u zenu ili u nekog u krvnom srodstvu tako ne postoji mogucnost da se zaljubim u zenskarosa. Mozda gresim mozda sam propustila mnogo :) ali je tako.
Htedoh reci, od dela u kom sam procitala da on ima te silne zene i sa njima decu (vise deluju kao plod neodgovornosti nego ljubavi i zelje ali ne znam) ocekivala sam kraj kakav se i desio. Nista neobicno. Takav covek, prihvati ili odbaci, promeniti se nece.
Ali opet, ne mogu da zamislim da bi neko pristao i pod moranjem uloziti sebe a biti jos jedna tako nevazna tackica necijeg zivota.

A da pitam, zasto si ti insistirala da se prvi decko preseli kod tebe jer zivi sa ludim covekom? Pa on je sa njim ziveo i trebalo je da on trazi izlaz iz takve situacije. Ne daji sebe tako mnogo, budi podrska ali ne budi rob i tad ces naci nekog pravog, sigurna sam.

Poslednja izmena:
:)
da..ali mozda je to nesto sa cim se treba suociti
..neke osobe jednostavno moraju proci odredjene stvari
mozda treba definitivno da raskrsti sa budalama,,
da bi naislla na pravog:( ko zna
posmatramo razvoj dogadjaja pa ce vidimo zasto..

neces nikada da nadjes pravog zato sto stalno oko sebe skupljas budale..
koliko zivotnog iskustva treba da imas, pa da umes da procenis sta je flert a sta treba da podvlacis pod - fatalna ljubav!
neke zene znaju da idealizuju ono sto je ispodprosecno, jer im je tesko da priznaju da nisu dovoljno sposobne da nahvataju sebi idealnog alfa muzjaka..i time sebi dizu cenu..
privremeno..
onoliko koliko su u stanju da trpe njegovu nesavrsenost..
a onda se odjednom princ pretvara u konja, zrtva oca pretvara u njenog krvnika..
pamet u glavu i oci sirom otvorene.
kad ti neko ne kaze da te voli, on to i misli..nemoj da nalazis opravdanja zasto ne moze to da izgovori.

Pomislio bih da ste oboje zreli za visemesecno lecenje u ustanovi zatvorenog tipa

Ти си стварно грозан! Али, и ја сам то помислила.

Ако ћемо искрено, од почетка ту ,,нема леба'', што због силних жена и деце, јер одоше новци на алиментацију а он не жели контакт са тим женама..значи, није човек који жели било шта озбиљно.
И како уопште дође до тога да такви људи залуде било коју жену, није ми јасно..Или је одговор, ипак, да су то стварно ,,било које'' жене..

Back