Blade of Darkness - Pomoc

tiberije

Zainteresovan član
Poruka
340
Igra je nesto starija ali je odlicna, medjutim sada sam stigao do Island of Karum i to do samog kraja nivoa ali ne znam kako da ubijem onog glavnog lika. Ako se secate on ima mac i stit (crvene boje) koji uzimaju energiju, tj. ako te udari macem pored toga sto ti uzme energiju on doda sebi tu enrgiju. Kada ga uradis a on blokira stitom onda on uzme energije onoliko koliko si i ti njemu tim udarcem. sve u svemu pakleno. Tako ti se ja suocim sa situacijom da ga mlatim 10 minuta i pritom potrosim sve napitke i energiju a njemu nisam skinuo ni malo, tacnije jesam ali svaki njegov udarac koji me pogodi ili moj koji blokira njemu obnavlja energiju. Zna li neko kako ubiti skota.

ISKRENO DA TI KAZEM I JA SAM KAD SAM STIGAO DO TOG LIKA TOTALNON POLUDEO, UDARIM GA SKINEM MU ENERGIJU CIM ME ON DOKACI NJEMU SE POVECAVA ENERGIJA mislim da ima nesto oko 3000 ne secam se igrao sam to odavno I !!! Ja sam to uradio po kratkom postupku OBRISAO jer niko nije uspeo da mi kaze kako se prelazi.... Nadam se da imas onaj CRVENI MAC i on mu skida energiju ali stvarno mi je zao sto ti ne mogu pomoci !!!!! Nadam se da je neko to presao , bas me zanima kako je uspeo da ga predje.....

whitenicky:
ISKRENO DA TI KAZEM I JA SAM KAD SAM STIGAO DO TOG LIKA TOTALNON POLUDEO, UDARIM GA SKINEM MU ENERGIJU CIM ME ON DOKACI NJEMU SE POVECAVA ENERGIJA mislim da ima nesto oko 3000 ne secam se igrao sam to odavno I !!! Ja sam to uradio po kratkom postupku OBRISAO jer niko nije uspeo da mi kaze kako se prelazi.... Nadam se da imas onaj CRVENI MAC i on mu skida energiju ali stvarno mi je zao sto ti ne mogu pomoci !!!!! Nadam se da je neko to presao , bas me zanima kako je uspeo da ga predje.....

Presao sam skota i sto je najgore prvi put pre nego ga ubijes on pobegne, pa se nakon toga javlja i drugi put na nekom od sledecih nivoa i opet pobegne i tek na zadnjem nivou Abyys ubijes ga definitivno. Sada sam stigao do samog kraja uzeo sam i Blade of Darkness tako da mi je osta samo oanj demon na kraju i sam Prince of Darkness. Sve u svemu nadam se da cu je danas zavrsiti. Po mom misljenju igra je jedan od najboljih RPG -a koje sam igrao.

Dobra je to igra. I sam se zakucao kod tog glavnog lika. A igrao sam sa vitezom. Stvarno strava.

Nego... to ti je srednjevekovna akcija. Koji crni rpg? Shta je tebi? Zato shto dobijash nivoe je rpg?
Meeh. Treba da igrash rolu da bi bio rpg. Ali dobro, neki ce se mozda sloziti sa tobom. Meni samo zvuchi kao uvreda za prave rpg igre tipa vampire:bloodlines, fallout2, baldur's gate, planescape:torement.

E tu sam igricu davno igrao, stigao je do kraja i ako me secanje dobro sluzi evo kako sam ja tog lika presao: Jeste da je postupak malo dosadan i zahteva malo truda ali.. Ako je to taj lik onda on nestaje i pojavlju je se ispred tebe ili tako nesto... Poenta je u da stalno trcis u cik-cak varijanti, u krug ili kako god vec hoces, i kad se pojavi ispred tebe (treba da ga na to isprovociras) okrenes se za 180 i udaris ga (to je neki pokret kao oni specijalni 2x napred 1x nazad... znas vec o ocemu pricam). Kad ga udaris brzo pobegni i snimi se! I tako u krug, meni je uspelo nadam se da ce i tebi. :)

whitenicky:
****** BRATE TIBERIJE TI BAS IMAS PODRSKU ZA OVU IGRICU .... ZNACI DA SU JE SVI SKORO IGRALI ....... DOBRA TEMA NEMA STA .... JOS SAMO DA JE ZAVRSIS OVE NEDELJE !!!!

Zavrsio sam je juce ali me je razocarao onaj zadnji Prince of Darkness, suvise je bio lak.
Onaj glavni iz prethodnog nivoa je bio mnogo tezi. A sto se tice onog crvenog gmaza ja sam gao ubio tako sto sam prvo zrtvovao deo energije tako sto sam gao udarao samo po stitu dok ga nisam slomio. A onda lagano udarac pa snimim udarac pa snimim i tako do kraja. S tim sto kada padne na ispod 2000 energije, pocne stalno da nestaje i da se pojavljuje iza tebe e tu sam stalno trcao do nekog zida i onda on ne moze da ti se pojavi s ledja nego negde sa strane, kad se pojavi ja mu vezem nekoliko udaraca, pa opet magla i snimanje. Malo zamorno ali uspelo je. Na zadnjem nivou kada sam vec uzeo onaj svetlucavi Blade of Darkness i imao ona dva izuzetno mocna kombo udarca. Ubio sam ga kao od sale vezao sam mu jedno dva udarca i posle ga samo dokrajcio.
Nego mnogo je jako kada dodjes do kraja i pitas se kakav je taj glavni lik. Doceka te tamo neki penzos kao Micunovic, ali posle se pojavi neko cudoviste u koje on udje pa rukovodi njime kao transformers. Ali kao sto rekoh ubio sam ga za nekih 20-ak minuta koristici onaj najmocniji kombo Sun udarac koji baca one zrake pa kad ga potkacis negde iz blizine uzmes mu odmah oko 5000-7000 poena. Inace lik ima oko 75 000 poena energije.
Sto se tice igre da li je pravi RPG ili nije nije ni bitno vazno je da je igra dobra i originalna.
A ne kao onaj Diablo najgore sranje ikad. Cujem ja od vecine kako je to jedna od najboljih igara trte-mrte, kad ono neki mali coveculjak ide levo desno i mlati hiljade i hiljade monstruma, tako da se sve svodi na klik,klik,kli,klik,klik,klik po misu dok ti prsti ne utrnu, pa gde je tu zadovoljstvo. Mamu mu nikad necu da prezalim pare koje sam dao za prvi i drugi deo ove igre. 'Ebes onog ko je napravi onako glupu.

tiberije:
Sto se tice igre da li je pravi RPG ili nije nije ni bitno vazno je da je igra dobra i originalna.
A ne kao onaj Diablo najgore sranje ikad. Cujem ja od vecine kako je to jedna od najboljih igara trte-mrte, kad ono neki mali coveculjak ide levo desno i mlati hiljade i hiljade monstruma, tako da se sve svodi na klik,klik,kli,klik,klik,klik po misu dok ti prsti ne utrnu, pa gde je tu zadovoljstvo. Mamu mu nikad necu da prezalim pare koje sam dao za prvi i drugi deo ove igre. 'Ebes onog ko je napravi onako glupu.

Ma Diablo je bre hack/slash igrica... rpg... haha, kako da ne...

Ajd reko da vratim malo staru temu.
Uzeh ponovo da igram ovu fenomenalnu igricu i upravo sam presao island of karum.
I pronasao sam efektivan i lagan nacin da pobijedim onog crvenog lika sto na kraju nivoa bjezi na zmaju.
Igram sa dwarfom i iako mi je ranije bilo nesto glupo da biram dwarfa, mogu da kazem da razbija, da je lakse igrati s njim nego sa vitezom ili barbarinom.
Evo kako se sredi onaj crveni boss. Uzeo sam neki hamer, moze i neki drugi blunt weapon, s kojim se kombo udarac radi lako i kratko traje a mocan je. I onda odradim kombo, jednom ili maximalno 2 puta i on to izblokira i uzme meni dosta helta, ali nema vise stit. I onda malo taktiziras trazis momenat da ga jos udaras dok mu ne spustis healt da on pocne da nestaje i pojavljuje se iza mene. Onda mu malo bjezim dok ne uzmem oruzje koje moze sa najvece daljine da kolje, neku dobru sjekiru ili mac. I onda kad on nestane sacekam sekund i odradim onaj udarac iz okreta (istovremeno "asd" na tastaturi) i onda brzo dva skoka unazad, vodeci racuna da ima prostora iza mene, jer ako sam ledjima naslonjen na zid pojavice se pored a ne iza, i onda udarac iz okreta nece raditi. I tako sam ponavljao do kraja borbe i nije me ni jednom dohvatio sto je bitno da mu se ne bi punio helt. Za oko 3 minute sve je bilo gotovo.
Dwarf je super jer ima dobra blunt i slash oruzja, ogroman healt i dobar defense. Sa cekicima tamanim kosture, goleme od shale i lomim stitove "mesnatijim" protivnicima, a onda im sjekirom odvajam udove, ili ako mi prifali helta onda na mesnatim orkovima odradim vampire atack sa onim queen sword-om. Svidja mi se sto vampire atack ne radi na unded protivnicima- kosturima i zombijima, jer je logicno, s obzirom da oni nemaju krvi iliti neke zivotne energije.
Igra li jos poneko ovu igru? Meni svako pola godine dodje da je ponovo obrnem. Jeste da je malo starija, al nista joj ne fali. Ima pristojan fizicki model, nije savrsen al za ono vrijeme odlican. Zatim potpuno realne sjenke, sto se super vidi kada nosite baklju, krv se sliva niz stepenice i zidove, neke najnovije igre nemaju takve detalje.
A najvise mi se svidja borbeni sistem, daleko najbolji u zanru, protivnici su inteligentni, ne srljaju nego cekaju povoljan trenutak, koriste stit i jos u medjuvremenu stignu da kao nesto prvociraju..Zatim brdo razlicitih poteza od kojih lete udovi i glave. Nista mi nema sladje nego kad jednom orcu otkinem glavu i uzmem je i bacim pred drugoga. Kolizija je skroz ok, bas rijetko se desi da oruzje prodje kroz nekog a da ga ne dokaci.
cini mi se da gothic ima ovakav borbeni sistem da bi bio mnogo bolji, skroz brutalan!

Back