Nisam ni znao da postoji ova piratska ekipa na Crnom biseru, odlično, moja posada i ja stojimo vam na raspolaganju. Otkako sam slupao "Smarach"-a kada smo se prinudno spustili na Zemlju tražim neki brod, ali nemam prave informacije gde da se uputim da bi ga pronašao...Povremeno nam uspeva da uspostavimo vezu sa megaserverom Admiraliteta Kosmičke flote, a i vidovnjak nam je zakazao zbog neke ženetine sa Zemlje, kako se ono zvaše ta nesrećnica, a da neka Jenna Jameson, ne znam samo šta je taj naš oficir pronašao na njoj kad ga je tako omađijala, tako da moji svemirski mornari i ja živimo u informacionom mraku. Verujem da bi naše intergalaktičko iskustvo pomoglo kapetanu i ostaloj piratskoj družini, a snalazimo se i u misijama koje uključuju putovanja kroz vremensku dimenziju. Radovalo bi nas da vam se priključimo na vašem brodu ili nekom drugom piratskom plovilu, inače ćemo polako poumirati...mi Smorovi smo humanoidi, ali nismo tako prilagodljivi kao homosapiensi...teško opstajemo na vašoj planeti, na moru bi nam bilo lakše...kad si stalno u akciji zaboraviš na neke svoje muke....