>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.386
Ali nema sale sa gusarima ! Pucali su topovima kao besni ... djulad iscepa sve zivo , a ponajvise jedra pa sam bezao kroz oluje i medja koralne sprudove sam zalazio ali Gusari se zivi ne dadu!
Bratijo evo dosao sam po vas da nastavimo plovidbu da prkosimo licemerima iz demokratske vlasti koji se goje na nas racun! I samo da znate sve ovo do sada je bilo nista sada pocinje prava posast ... strah i trepet luka i gradova na karibima ! :twisted:

Captain Jack Sparrow:
Ali nema sale sa gusarima ! Pucali su topovima kao besni ... djulad iscepa sve zivo , a ponajvise jedra pa sam bezao kroz oluje i medja koralne sprudove sam zalazio ali Gusari se zivi ne dadu!
Bratijo evo dosao sam po vas da nastavimo plovidbu da prkosimo licemerima iz demokratske vlasti koji se goje na nas racun! I samo da znate sve ovo do sada je bilo nista sada pocinje prava posast ... strah i trepet luka i gradova na karibima ! :twisted:
Води нас Добри Капетане, између Содоме и Гоморе, победи Сциле и Харибде, ми "Младићи или младићи" смо ту, тамо, овде, онде, у потпалубљу или на врх јарбола, свегде нас има и нигде нема!
"КАДРИ СМО СТИЋИ И УТЕЋИ, И НА СТРАШНОМ МЕСТУ ПОСТОЈАТИ"
Гусари, Хајдуци, Ускоци, Козаци, и они чије се име не сме споменути јер су се најзад са оним другима, који су много више зла учинили, помирили, сви смо ту!
Води нас Добри Капетане, а када се друштво умори чекају нас на Сплаву верне љубе и јатаци наши, да се малко одморимо, ране јуначке залечимо, да једемо меса овнујскога и пијемо вина румена.

Captain Jack Sparrow:
:-D Takvog te volimo Captain 8-)
nece nama tamo neke seka:mad: perse kopnene da zavode red :roll:

Mnogi su mladici na brodu tomu!
dole policija i njihovi clanovi tj policajci ! Ziveli gusari ! Dobro dosli svi koji vole dobru tucu pljacku i otimacinu , a boga mi i kidnapovanje ;-)
Bando moja gusarska sada je zadnji cas sto se kaze sada il nikada .. petog oktobra omanusmo mi se borili al drugi lopovi isplivase i nas zjbsh... zato u se i u svoj brod velelepni crni biser najbrzi brod na karibima i ovog puta pljackamo ali samo za nas !Dosta je bilo da nam krpelji vade mast sad cemo mi da cedimo malo :twisted:

mar_comm:
Мајо, царице, звончице и лавице,
немој да би ти случајно пало на памет да нам опет заложиш јарбол за кухињу на сплаву
Ma ne brigaj BRE :lol: , na greskama se uci ;-) al ima da vas upregnem samo tako sa sekirama, po sumama i gorama... zalihe da su tolike :roll: taman da se ne potopi brod 8-)

Добри наш Капетане,
Води нас смело кроз олују и ноћ до бољег и лепшег, богатијег сутра.
Да раскринкамо, грозне банде лажовске и лоповске, да вратимо част и богатство духовно (материјално уз то иде - да не делимо, не ваља се). Да, као Робин Худ од богатих узмемо оно што су напљачкали и сиротињи раји поделимо (бар један део)
За част и славу (и по неку пару) заједно са младић(има) запловимо у нови дан!

O kako ce se iznenadjivati kad vide da izranjamo iz jutarnje magle :twisted:

Prilozi

• PIRATES OF THE -01.jpg
    PIRATES OF THE -01.jpg
    17,5 KB · Pregleda: 35
Captain Jack Sparrow:
Under Jolly Roger.... :twisted:

Resio sam da ovih dana odem do zubara i naostrim zube da kad grizam bude duboko i gadno :twisted: ! he hee
Jos litar jeeedan dobrog ruma dajte nama vi da budemo srecni presrecniiiii opa srpski gusari ima da haraju ....

Usput jel videste one gnusobe sinoc na pesmi evrovizije ?... je to srnj ne gledam , ali popaso sam od momaka bila kapijasa neko cudo i razvali mi makinu pa sam morao sinoc sa kumom da celi spravu rastavim i sastavim i tako dok smo mi instalirali sve od reda on covek voli te gluposti i drnda pesma evrovizije li drnda .... kad majko mila evo sodome i gomore...... pomislih doso sudnji dan gresan sam a evo i pakla .... strasno! ja bi ono potamanio ko bubasvabe! :evil:

Храбри Капетане, Света звездо водиљо наша, сви смо упрли наше наде у тебе!
Води нас смело, храбро и пркосно,
да разбуцамо гнусне институције,
да попљачкамо легла светског трулог капитализма и неправде,
да киднапујемо њихове лепотице (ја би Севе или Украјинку) и гнусно их злоупотребимо за задовољавање пожуде наше,
да уздигнемо и осветламо красно име пиратског брода нашег "Црни бисер", па макар и не било, на БК емисије о нашим подвизима!
Само напред, нема назад, или, јуриш јунаци ја сам за Вама и томе сл.

Captain Jack Sparrow:
Resio sam da ovih dana odem do zubara i naostrim zube da kad grizam bude duboko i gadno :twisted: ! he hee
Jos litar jeeedan dobrog ruma dajte nama vi da budemo srecni presrecniiiii opa srpski gusari ima da haraju ....

Usput jel videste one gnusobe sinoc na pesmi evrovizije ?... je to srnj ne gledam , ali popaso sam od momaka bila kapijasa neko cudo i razvali mi makinu pa sam morao sinoc sa kumom da celi spravu rastavim i sastavim i tako dok smo mi instalirali sve od reda on covek voli te gluposti i drnda pesma evrovizije li drnda .... kad majko mila evo sodome i gomore...... pomislih doso sudnji dan gresan sam a evo i pakla .... strasno! ja bi ono potamanio ko bubasvabe! :evil:

I ja nisam mogla da verujem svojim ocima da su one spodobe sinoc pobedile. Odmah sam pozvala prijateljicu da vidim jel' ja to nisam normalna i jedina antiprotivna ali srecom je i ona bila mog misljenja. Inace sve u svemu volim Evroviziju narocito kad se dele poeni, onako bratski i komsijki- bas mi je tad lepo.

mar_comm:
Храбри Капетане, Света звездо водиљо наша, сви смо упрли наше наде у тебе!
Води нас смело, храбро и пркосно,
да разбуцамо гнусне институције,
да попљачкамо легла светског трулог капитализма и неправде,
да киднапујемо њихове лепотице (ја би Севе или Украјинку) и гнусно их злоупотребимо за задовољавање пожуде наше,
да уздигнемо и осветламо красно име пиратског брода нашег "Црни бисер", па макар и не било, на БК емисије о нашим подвизима!
Само напред, нема назад, или, јуриш јунаци ја сам за Вама и томе сл.

A ne samo zarad pozude nase nego i zarad umnozavanja gusarske bratije tj nase buducnosti !... pa kad mali gusari protrupkaju po ladji he he bas ce da bude veselo :-D
a nama nece da bude lose u akciji povecanja posade :twisted:
al da ne zanemarimo nase gusarke mislim to nebi bio red...

Nego ode crna gora kukace im majka .... samo nazad bi ih primio samo u srbiju nema vise vestacke ravnopravnosti... jedino sipcima sada ima da bude mnogo lakse da otkinu kosovo ... ma sve je to iz jedne kujne doslo... :evil:

Храбри Капетане, Света звездо водиљо наша,
Сва мора светска су премала за подухвате наше, у јуначким песмама опеване!
Изгласаће они, и "Закон о борби против пиратерије на отвореном мору", и "Закон о заштити фока, плавих китова и белих медведа"
ЏАБА СТЕ КРЕЧИЛИ!
Пирати, браћа бунтовници, и сестре наше по идејама и мотивима, победиће па макар то и нових 500 година трајало.
Бићемо ми и јаки и богати, све док је НАС!

mahamaja:
Ic :roll: se ne sekiraj Cap, jos si ti mladjahan:roll: i lep a, bogami i bogat....
Sto s blagom :lol: , sto s ljudstvom :lol: pa di ces vise 8-)
A i Jadran je mali za nas Jedrenjak .... ;-)
E zato mi i plovimo po karibima jel tamo ima ostrvaca uvala skrivenih , a bogme i sta da se opljacka od onih prokletinja njenog velicanstva i ostalih srbomrzaca :twisted: Uf sto volim kad ih oderemo i iscedimo za otkup sve sto nismo stigli da oderemo ! :twisted:

Captain Jack Sparrow:
E zato mi i plovimo po karibima jel tamo ima ostrvaca uvala skrivenih , a bogme i sta da se opljacka od onih prokletinja njenog velicanstva i ostalih srbomrzaca :twisted: Uf sto volim kad ih oderemo i iscedimo za otkup sve sto nismo stigli da oderemo ! :twisted:
А шта ли ћемо да радимо са оном НАТинОм ПАТКОМ, то ће бити гнусно и морбидно, бићемо гори него птичији грип, ма затра једна апсолутна и тотална.
Повратићемо част сваколике гусарске братије на свим морима светским!

mahamaja:
8-) Piraterija Bato protiv Na*o ;-) joj sto volim sve sto vole mladi :lol: :lol: :lol:
Пиратерија, ноге како.
Јој што волим, а највише волим да волим.
Када вољим, вољим,
кад не вољим онда ко...!
Добри Капетане, која нам је дестинација?
Начуо сам, у лучкој биртији, да се спрема "велики транспорт" духана и осталих пушећих ствари, на релацији Самостална-Чизма.
Да скокнемо, похарамо, па да видимо шта ће да пуше!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back