Black and White

I sad jedno pitanje.
U pravilima ne pise.
Da li slike mogu da se obrajuju ili moraju "sirove"
NA primer (ovo je treca slika i ona ne ucestvuje samo je saljem kao primer)
Da li bi moglo i nesto ovako.
Od ove

Da posaljem ovu

evo jedna od mene ;)

Prilozi

• IMG_4202.JPG
    IMG_4202.JPG
    62,5 KB · Pregleda: 11
LePiaf:
Evo, ja ne shvatam pitanje.

Ako kazes na moje pitanje, sustina je da li slike koje se salju treba da budu one koje su snimljene (pa prebacene u B/W) ili mogu i da se obrade photoshopom pa tako obradjene da se posalju. Onaj primer sam dao onako da slikovito pokazem. Znaci umesto da onu sliku u boji samo prebacim u B/W ja sam je dodatno obradio da samo oci svetlucaju.

Nisu virusi nego nesto poput pop-up-a! Kad god otvorim album, avast (namesten mi je veoma visoku zastitu) mi poludi. Nije na odmet oprez, ukljucite dodatne opcije koje inace ne koristite.

Zasto nisu sve fotke u albumu?

SuzanKalvin:
Nisu virusi nego nesto poput pop-up-a! Kad god otvorim album, avast (namesten mi je veoma visoku zastitu) mi poludi. Nije na odmet oprez, ukljucite dodatne opcije koje inace ne koristite.

И ја користим Аваст који је подешен на високу заштиту али ми не прави проблеме. :-?

Nisam sigurna da li se u album stavljaju sve fotke (od istog autora 2) ili se po nekom nahodjenju bira samo jedna.
Posto vidim da su od nekih autora prilozene obe fotke, a od mojih je stavljena samo gde Cica MIloje sedi na Beloj Steni, krilo aviona nigde nema. (Strana 4 ove teme)

SuzanKalvin:
Nisam sigurna da li se u album stavljaju sve fotke (od istog autora 2) ili se po nekom nahodjenju bira samo jedna.
Posto vidim da su od nekih autora prilozene obe fotke, a od mojih je stavljena samo gde Cica MIloje sedi na Beloj Steni, krilo aviona nigde nema. (Strana 4 ove teme)

Ispravljeno,greska,izvini .

LePiaf:
:lol:
sad kad si spomenuo ochi... nisam ih ni primetio. Mislio sam da si poslao samo crn pravougaonik..
Nesto se cudno desilo.
U photoshopu i na racunaru izgleda odlicno (oci su izrazenije a pozadina tamnija (nema prelaza)) medjuim kad sam uploadovao na imageshack oci su izgubile jasnocu i intenzitet i skoro se ne vide. Pitam se zasto :shock:
No nebitno za temu, saznao sam ono sta me je zanimalo. Cuvajte se sledeceg takmicenja :lol:

Salim seeeeee

Back