Мишкони
Legenda
- Poruka
- 56.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_________Svaki pogled i svaki drugi dan imam drugacije misljenje i vidjenje neke fotke i kadra kako bi bolje leglo
P.S. Sad barem znam zasto mi crno-bele fotke uvek vise vuku u sive tj zasto ubijam highlights i belu... sad imam dijagnozu, fibromialgijaIzmedju ostalog [8-10 stvari] smeta mi i jako svetlo. Meni je monitor brightnes na 40%, Contrast 66% i koristim Flux program i tu mi je izmedju 4900K i 5200K inace me ubija kolko je svetlo i plavicasto sve
A ovako je bela siva-zuckasta
Sorry za off/ btw zato se nekad zeznem kod obrade kad zaboravim da iskljucim flux.

Fazon crno belih fotki kod mene je što mi često više privuku pažnju od "punog kolorita" i uživo i po netu. Fotografija školjke iznad mene ili je neka vrsta minerala me automatski asocirala na reč tajna. Tajna koja je skoro kamenita, ali opet potpuno vidljivo otvorena da je to-tajna-ako pišem o tome poetski. Fini su i ovi cvetovi ruže, čičak i monohromne kamenite ograde i prolazi iznad mene. Svojevremeno sam prelistavao crno belo fotografije nastale iz ruku fotografa u doba drugog svetskog rata, a skoro sve njih su i tadašnje vojske regrutovale da budu vojni fotografi, pa je iz celog tog cirkusa svašta nastajalo. Nedavno mi je prijatelj pokazao fotografiju svoju ličnu Crkve svete mudrosti iz Istanbula, koja je savršeno ispala u tom večitom prelamanju crno-belog. Šteta što je nemam sada ovde za deljenje....
prof.Juda, добродошао на форум.
Интересантан је начин на који разлажеш и посматраш кадар.
Морам само да ти поменем да овде (на подфоруму уопште) не постављамо фотографије које нису наше...
наравно, по неки изузетак где је фотографија у служби илустрације, уз наведеног аутора, је сасвим у реду, али форум је првенствено намењен нашим, ауторским фотографијама...
Има овде још пар неких општих смерница...
Пријатан боравак.