Black and White

4c90755ebff84e8b8e4a21017b90be13.png

Ova zadnja strana je bas dobra. Puno lepih fotki. Nervira me to sto ne mogu da dam reputaciju i tamo da ostavim komentar. Ne volim da spamujem na forumu. Valjda sto uglavnom istim ljudima stalno i dajem pa ne mogu? :D

Evo jos par mojih.

p.s. sad vidim da mi ova nije najsrecnije kadrirana. Nekako mi je ni tamo ni vamo :p

Ова друга је баш права!
Таман се наоштрио да је хвалим, кад видим коментар...

Svaki pogled i svaki drugi dan imam drugacije misljenje i vidjenje neke fotke i kadra kako bi bolje leglo :D

P.S. Sad barem znam zasto mi crno-bele fotke uvek vise vuku u sive tj zasto ubijam highlights i belu... sad imam dijagnozu, fibromialgija :D Izmedju ostalog [8-10 stvari] smeta mi i jako svetlo. Meni je monitor brightnes na 40%, Contrast 66% i koristim Flux program i tu mi je izmedju 4900K i 5200K inace me ubija kolko je svetlo i plavicasto sve :D A ovako je bela siva-zuckasta :D Sorry za off/ btw zato se nekad zeznem kod obrade kad zaboravim da iskljucim flux.

Poslednja izmena:
Под црно бело се подразумева монохроматски тон, тако није off...
а помињао си ти пре ту ситуацију с видом...
Надам се да нема неких озбиљнијих индикација од тако, неугодности...
и у неку руку је и добро, јер тиме што фотографије радиш тако да теби пријају ствараш јединствен ... печат... приказујеш своје виђење света а то је од прилике и суштина фотографије...

Back