Black and White

pf1akH40dv3PWuWiwU0tldDVv8sOttygE9kjGGpfduQeg3QeftXWRI10gI_La2AjdzgmbDGMnU5IM0e4dMvUuM7QJiLExv-mwFY8jprwUSjgTTHI1YSXHuZEEd6Us1ldczsWaCkK0b74ZlB3MUItuBHKUCvTJyH782zUEOJAR-IFfzaBCdaRfXZieEj2YmmHv0PxwuxNzSiT44fAfoY4P_2bFFvUCo2MJDsBzfbZaqkDrNBiWkf4WEE_XCIj_6tGGeEbCAwJawpCDH_vcZJyRjDqpKn__2qsh6j0IEkj0O6K-xjbPYkZ5C2tFg_Ex1DIrGKdjg5E1wDwA2mt2CB9YIxHNyVFVe0PlXyj_QNXCJKhocrT3K8UNdiQQAFFjpEMvUoeNxsxF4XlaKFWvwolN5pWEoDr_xxzc88erx3uW3ycFCx6v-p65yNPTFvO1bZB2uvVrUEWkUi6VIif7J7ySadbbtlOKGPX3XM_RPBYAGU8RAFKcHuFnSpjSKVK0vTGEYviNCHThRmOYQz8m78AWenbVMAP78u37WICBk_pH-QuSVeHgAclkoydDNOZS_vzyBZ-=w800-h503-no

Ipak ima razlike u pretraživačima. Od kad koristim Google i u nastavku Google Chrome, pa od Google Picasa do Google Pictures niti jednom nisam imao problema sa postavljanjem fotografija.
Rekao bih da vam je vreme da se vratite matičnom pretraživaču Google Chrome.

Servis je : Google Pictures, i ne može biti zvaničniji.
Ako ih vidim s mog računara, onda ih vidiš i ti ili bilo ko drugi.
Rekao bih da je do podešavanja Krstarice, nema drugog.

:lol:
vazi, ti znas bolje od mene sta ja vidim, normalno

- - - - - - - - - -

Ја их у мозили никако не видим... кад видим нов пост, погледам из хрома, а тамо, некад их има, некад не...
То је пре до извора, него до одредишта, јер тај сервис има проблема и са хостингом и са претраживачима који нису... погодно, гуглов хром...

ja ni sa mozile ni sa chroma
neke mu vidim neke, zato i pitah preko cega kaci, pomislila sam da menja pa zato se neke vide neke ne

Ipak ima razlike u pretraživačima. Od kad koristim Google i u nastavku Google Chrome, pa od Google Picasa do Google Pictures niti jednom nisam imao problema sa postavljanjem fotografija.
Rekao bih da vam je vreme da se vratite matičnom pretraživaču Google Chrome.

Наравно да има разлике у претраживачима... то и јесте суштина...
А гуглов хостинг који преко гугловог сервиса ради у гугловом претраживачу
(и то не увек)
aWJ3kfH.jpg

је мало претенциозн од стране гугла...
Није то центар света и баш због тога ваља тражити универзалнија решења која не доприносе таквом сероњи од компаније... Што више људи пристане на хром, то је он конкурентнији осталим претраживачима, а кад их све потисне до маргина, онда ради шта год хоће, а корисници могу само да се томе повинују...

- - - - - - - - - -

Тако су и оперу упропастили, баш ти сервиси који су прављени такод а одбијају сарадњу с нежељеним претраживачима, па је после грцања од пар година и опера прешла на chromium платформу и ту је отишла у ... першун...
сад имамо оперу која је задњих 20 верзија заправо хром под оперином иконицом...
а није било бољег претраживача од опере... толико могућности и функција у тако лаганој форми ни један други претраживач није могао да изнесе...

- - - - - - - - - -

nesto definitivno zeza ili kod krste ili kod postimage, jer ovde i na flikeru kad se aploaduje slike su nebo i zemlja
na flikeru zadrzi kvalitet, dok ovde zamuti i skemba sliku :ljuta:
pretpostvaljam da je sajt za hostovanje krivac...jer na fliker ide direkt iz kompa :think:

Back