gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Da je kojim slučajem R1A1, onda bih te uputila na Anatolija Aleksejeviča Kljosova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prolazim kroz jako tesku ljubavnu krizu. Niko za nju ne zna. Vec sam vam pricala o onom decku, kojeg sam sifrovano oznacila kao R80. On je prekinuo kontakt bez iakakvog objasnjenja. Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u njeega, ali ono sto j sigurno je da cim mi se zavrsi neka aktivnost, ja lezem da spavam, da ne bih mislila o njemu. Ponekad provedem i po 18 sati spavajuci. Da li je neko tako pokusavao da preboli nekog? Da li je to bekstvo od stvarnosti, koje je pozeljno? Sta drugo da radim?
klinac<3Sta ce meni klinka?
klinac<3
Probudi se.Pokreni se.možeš ti to
<333333Ja trazim normalnog muskarca, a ne da se zezam sa balavcima. Hocu da se udam i imam decu.
Prolazim kroz jako tesku ljubavnu krizu. Niko za nju ne zna. Vec sam vam pricala o onom decku, kojeg sam sifrovano oznacila kao R80. On je prekinuo kontakt bez iakakvog objasnjenja. Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u njeega, ali ono sto j sigurno je da cim mi se zavrsi neka aktivnost, ja lezem da spavam, da ne bih mislila o njemu. Ponekad provedem i po 18 sati spavajuci. Da li je neko tako pokusavao da preboli nekog? Da li je to bekstvo od stvarnosti, koje je pozeljno? Sta drugo da radim?
Normalno ljudsko bice spava u proseku od 6 do 8 sati.
Cicika sta koristis, da bi toliko dugo pajkila![]()
Ja trazim normalnog muskarca, a ne da se zezam sa balavcima. Hocu da se udam i imam decu.
Nista. To mi je bekstvo od stvarnosti. Spavam da ne bih mislila na njega.
Princ neće doći dok spavaš nego uzmi mač i počni da sečeš trnje oko dvorca ..i kreni da ga nadješ, ovaj je možda samo obična žaba koja je pobegla da to ne bi videla.![]()