Casual Observer Stara legenda Poruka 84.132 14.07.2023. u 07:15 - Bjelogrlić: Pouzdano znam da je Vulin izdao naredbu da me uhapse #26 dlugomir: Goncić Kliknite za proširenje... I kad će to apšenje? Ili se našmrkao pa paranoiše ili treba malo privući pažnju, baš nam njega jadnog režim progoni.
dlugomir: Goncić Kliknite za proširenje... I kad će to apšenje? Ili se našmrkao pa paranoiše ili treba malo privući pažnju, baš nam njega jadnog režim progoni.
Casual Observer Stara legenda Poruka 84.132 14.07.2023. u 07:18 - Bjelogrlić: Pouzdano znam da je Vulin izdao naredbu da me uhapse #27 Kerkyra: Verujem Bjelogrlicu. Kliknite za proširenje... Ne budi naivna. Čovek ustanovio da samo ako pomene Vulina može još uvek da pronađe nekog da mu poveruje.
Kerkyra: Verujem Bjelogrlicu. Kliknite za proširenje... Ne budi naivna. Čovek ustanovio da samo ako pomene Vulina može još uvek da pronađe nekog da mu poveruje.
krompir 2.1. Legenda Banovan Poruka 51.813 19.07.2023. u 22:25 - Bjelogrlić: Pouzdano znam da je Vulin izdao naredbu da me uhapse #28 Vratice se rode II - put za Jovanjicu Treba Bjela Vulina kao Zvalja malog debelog pevaca Icu-Miljacku
Vratice se rode II - put za Jovanjicu Treba Bjela Vulina kao Zvalja malog debelog pevaca Icu-Miljacku