Bjela odbio ulogu Slobe

Bjela odbio ulogu Slobe: Mirjana Karanović kao Mira Marković u seriji "Porodica" čije snimanje uskoro počinje
https://noizz.rs/noizz-news/mira-i-sloba-serija/pnb5pgr

Ceo tekst na linku.
Znaci Sloba i Mira po prvi put na filmu/seriji.. Snimanje pocinje 11. juna i traje 37 dana..
RTS je najavio prosle godine da ce snimati takodje igranu seriju o Djindjicu...
Sta mislite?
Ако му је стварно понуђено а одбио, није велика штета. Чак је и боље јер из разлога одбијања ко зна како би дочаравао (карикирао) лик који би требало да глуми. Овако.......
Али у серији биће пуно ликова из усташије, балије, шиптарије, .... и свих оних који су хтели да сатру Србију.
Па нека бира шта му највише одговара.!

Mislim da ce pitanje ko ce da glumi Slobodana Milosevica,u TV seriji,koja se priprema,biti veoma tesko.Tesko iz razloga,sto je u pitanju bliska
proslost,pa mora postojati neka slicnost glumca,sa likom koji treba da predstavi u seriji.S druge strane,postoji veliki otpor,kada glumac treba da odigra tako prljavu ulogu.Milosevic je bio ratni zlocinac,covek koji je izazvao gradjanski rat u Jugoslaviji.Mislim da je Bjelogrlic,odbio tu ulogu,koja bi ga
uprljala kao licnost i kao glumca.!

Ако му је стварно понуђено а одбио, није велика штета. Чак је и боље јер из разлога одбијања ко зна како би дочаравао (карикирао) лик који би требало да глуми. Овако.......
Али у серији биће пуно ликова из усташије, балије, шиптарије, .... и свих оних који су хтели да сатру Србију.
Па нека бира шта му највише одговара.!
PS.Srbiju je satro S.Milosevic ! Razmislite o tome.!!!

Mislim da ce pitanje ko ce da glumi Slobodana Milosevica,u TV seriji,koja se priprema,biti veoma tesko.Tesko iz razloga,sto je u pitanju bliska
proslost,pa mora postojati neka slicnost glumca,sa likom koji treba da predstavi u seriji.S druge strane,postoji veliki otpor,kada glumac treba da odigra tako prljavu ulogu.Milosevic je bio ratni zlocinac,covek koji je izazvao gradjanski rat u Jugoslaviji.Mislim da je Bjelogrlic,odbio tu ulogu,koja bi ga
uprljala kao licnost i kao glumca.!

Ne mogu se sloziti da je on izazvao rat i da je bio ratni zlocinac... To mnogi pokusavaju da mu pripisu da bi bacili ljagu na Srbiju, ali za tako nesto nema dokaza..

Bercek je koliko znam,vec deset godina u penziji. On je isuvise star,da odigra coveka,cija zena je bila Mira Markovic.Bolje i za tu ulogu,da je izabrana
Luna iz Zadruge 3 !

Bercek nije u penziji, igrao je u serijama Drzavni sluzbenik i Juzni vetar koje su snimane prosle godine... Kao i u Cizmasima pre 5 godina...
Sa njim je problem sto trazi izuzetno velike honorare, on je trebao u Korenima da glumi Acima Katica ali je odbio, verovatno zbog para, pa uskocio Laus..

Он сад има 69 година а СМ је имао само пар мање кад је умро.

Da, ali je uhapsen 5, 6 godina ranije... Pritom je moguce da ce u seriji da se vracaju u proslost, u 90e, pa cak i kraj 80ih, zato treba neko mladji od Berceka... Mada da budem iskren i tako matorog pre bih voleo da gledam njega nego Bjelogrlica...

kako ko - pa micko
Ne mogu se sloziti da je on izazvao rat i da je bio ratni zlocinac... To mnogi pokusavaju da mu pripisu da bi bacili ljagu na Srbiju, ali za tako nesto nema dokaza..
on je bio vodja koji je poveo srbiju kaljugom , losim , blatnjavim putem

pazi kad ne mogu da nadjem bolju sliku od ove ovde https://virealno.me/dobro-razmislit...osli-i-saznajte-sta-vas-ceka-na-putu-sudbine/

mi smo isli putem broj 2 jugom , bar da smo imali dzip

i na tom putu svi smo se iskaljali i zaglibili

kad se zaglavis na takvom putu slabo pomaze bodrenje i pozivanje na patriotizam

patrioto sto nam ne nadje bolji put

cak i kad smo povremeno mogli izaci sa tog puta , on nije prepoznao , vracao nas je na los da bi mogao da soferira

Bercek nije u penziji, igrao je u serijama Drzavni sluzbenik i Juzni vetar koje su snimane prosle godine... Kao i u Cizmasima pre 5 godina...
Sa njim je problem sto trazi izuzetno velike honorare, on je trebao u Korenima da glumi Acima Katica ali je odbio, verovatno zbog para, pa uskocio Laus..
E,pa onda nisam u pravu.mislio sam da je odavno "otpisan" kao glumac.Milo mi je,sto sam pogresio.On je fenomenalan glumac,velikog kalibra.!

Back