Biznismeni Kosova traže blokadu uvoza robe iz Srbije

ako ako samo polako.....xixixixi

a ja nisam albanac nego crnogorac.

xixixi.samo polako.xixixi

jeste ti si Kosovar, ali se predstavljas kao Crnogorac i lupas ovde neke nebuloze, iskoriscavas ovu situaciju kako bi malo uneo nemira na forumu i prepirke izmedju jednih i drugih..........

I ja vise nemam sta da sa tobom polemisem, da me ne povuces za jezik pa da te oteram u ........

jeste ti si Kosovar, ali se predstavljas kao Crnogorac i lupas ovde neke nebuloze, iskoriscavas ovu situaciju kako bi malo uneo nemira na forumu i prepirke izmedju jednih i drugih..........

I ja vise nemam sta da sa tobom polemisem, da me ne povuces za jezik pa da te oteram u ........

nisam ja kosovar.

ja sam direktni [potomak knjaza nikole i nikakav kosovar.ja ne znam albanski puno.

ja sam crnogorac ka i ti.ista krv ti i ja.

Tacno tako.

Ali ovi nazovi Crnogorci licemerni,ovamo nisu ni Srbi,ni Albanci.

I da znas oni toboz vole Albance,ali samo zbog glasova i para.

Ali dolazi dan kada ce Albanci u Crnoj Gori dobiti sto im pripada.

pripada nam sve u crnu goru.

oni bi kako se u srbiju kaze da rade one stvari a da budu nevin.

nema vise nazad to je krenulo i gotovo.

vi uzmite srpska i sta hocete.moje je crna gora albanija i kosova.

a ja sam merio ja znam srpska je mnogo veca i od kosova i crna gora zajedno.eto uzmite i krajina u hrvatsku ali crna gora crnogorcima do veliko ujedinjenje.

E ti si obavesten ko tvoj Voja.............

kad ti nemas mleko, brasno i ulje, dole ga ima koliko hoces!

y.ebote on. i on je na crnu listu kod mene.
a to da mi izvozimo hranu na kosovo stvarno ne znam. na televizor nista ne pricaju.
al moze svasta biti. verovatno i vtz iz kragujevac izvozi kalasnjikovi za kosovsku vojsku ko sto smo naoruzavali aliju 1992-1995

Back