Bivsi

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
49.895
"Pitas me otkud ti
dugo se nismo videli
umalo da me ne prepoznas
kazes mu -dragi da vas upoznam...
Znao sam, ovaj tren sam sanjao vec
stao sam u jednu jedinu rec
...bivsi..."

Da li ste nekad bili u situaciji da upoznate bivseg sa sadasnjim partnerom
i kako je proslo to upoznavanje?
Da li vas je zignulo nesto ispod levog rebra ili nije? :lol:

"Pitas me otkud ti
dugo se nismo videli
umalo da me ne prepoznas
kazes mu -dragi da vas upoznam...
Znao sam, ovaj tren sam sanjao vec
stao sam u jednu jedinu rec
...bivsi..."

Da li ste nekad bili u situaciji da upoznate bivseg sa sadasnjim partnerom
i kako je proslo to upoznavanje?
Da li vas je zignulo nesto ispod levog rebra ili nije? :lol:
Jok. Nema vise emocija, moze se normalno razgovarati.

Samo je jedna velika ljubav bila,i platio sam tu školu preskupo.
Nikad je više nisam video.
Daleko je od mene i tako će ostati.
Sa svim drugim bivšim devojkama sam ok,sa nekima se ponekad i viđam,ali ona...
Ne znam kako bi to izgledalo,ne želim to nikad ni da saznam.

Ma ne..bila sam na nekom slavlju i posmatrala uz koje pesme svi skacu na noge lagane ccc...iznenadila sam se...
Najpopularnije pesme su bile legitimno, bivsi i jos par komada o kojima ne bih sad...:lol:

Neprežaljene ljubavi

Oženili su se dakle, ili udali, za one koje ne vole toliko ?

Ne, nije mi se dešavalo to iz teme, tj upoznavali se jesu, ali situacija je uvek jasna. Dogod za nekim žudim, ne bih ulazila u drugu vezu. bolje da budem single /sa nekim površnijim sporednim odnosima/. Da bih ušla u novu vezu mora biti bolja od one pre, nema žaljenja ni žiganja.

Neprežaljene ljubavi

Oženili su se dakle, ili udali, za one koje ne vole toliko ?

Ne, nije mi se dešavalo to iz teme, tj upoznavali se jesu, ali situacija je uvek jasna. Dogod za nekim žudim, ne bih ulazila u drugu vezu. bolje da budem single /sa nekim površnijim sporednim odnosima/. Da bih ušla u novu vezu mora biti bolja od one pre, nema žaljenja ni žiganja.
Ne mora da znaci da ih ne vole ali prosto je taj novi odnos trenutno u njihovom zivotu sigurna luka..
Emocija prema bivsima se radja kad ih vidis pa se setis, prisetis, ponese te trenutak...izuzimam slucajeve gde su se ljudi posvadjali
na mrtvo ime i smucili jedno drugom za vjeki vjekova ali smatram da je to retko...

Pa dobro, ne vredi da učestvujem, mene zaista ne može da ponese ništa ... znam ili da sam ostavljena ili da sam ostavila. A sigurne i mirne luke nemam, ili me vezuje strast za nekog i zaljubljenost /za tog sadašnjeg/ ili ništa. Ako ima strasti, taj bivši mi dođe kao lanjski sneg.

Back