Bivsi portir Tacijev Srbin S. Petrovic prima od Hasima Tacija 30.000 evra mesecno

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.040
E poceo sam od juce da kupujem dnevni list Nase Novine izgledaju mi za sada jedine slobodne novine u Srbiji koje nisu pod kontrolom rezima.

I bese tamo clanak o Tacijevim Srbima koji su se pozavadjali oko podele narkodilerskih para i konkretno su naveli da Tacijev br. 1 Srbin , bivsi portir iz sportskog centra Boro i Ramiz, Slobodan Petrovic, prima mesecno 30.000 evra za izdaju sopstvenog naroda i sluzenje Hasimu Taciju stim sto mu u te prihode nisu uracunati prihodi po osnovu clanstava u raznoraznim upravnim odborima.

Tacijevi Srbi su se posvadili oko podele tih Tacijevih krvavih narkodilerskih evra, i funkcija.

Ako bas treba skeniracu clanak iz novina.

evo clanak

2yxjdxz.jpg

Ево, излегао се из кукавичјег јајета нови јЕВРОТАЛИБАН:

07/05/2013 - 12:01
NIKOLIĆ: EU jedan od najznačajnijih partnera

- Unija je jedan od naših najvećih investitora i donatora i jedan od prioriteta naše spoljne politike - rekao je predsednik Srbije

Tan2013-4-26_175839531_0.jpg
Foto: AP

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas da Srbija najvažnija pitanja svoje budućnosti rešava dijalogom i diplomatskim sredstvima, a da je EU bez sumnje jedan od njenih najznačajnijih partnera.

- EU je bez sumnje jedan od najznačajnijih partnera Srbije u ovom trenutku, jedan od naših najvećih investitora i donatora i jedan od prioriteta naše spoljne politike, a u zemljama EU živi i najveći broj srpskih iseljenika. Mi smo prirodno upućeni jedni na druge u političkom, ekonomskom, kulturnom i svakom drugom smislu:dash::dash::dash:– naveo je Nikolić na prvom skupu Romske interparlamentarne organizacije.

Nikolić je u Skupštini Srbije rekao da na tom putu Srbija čini odlučujuće napore da unapredi svoj položaj, doprinoseći miru, bezbednosti, saradnji i održivom razvoju regiona.

Predsednik se osvrnuo i na značaj Romske interparlamentarne organizacije, istakavši da ona svakako ima svoje mesto u ostvarenju strateških ciljeva Srbije.

Nikolić je napomenuo da je romska populacija sastavni deo našeg društvenog i nacionalnog bića i kulturnog ambijenta, kao i nezaobilazni deo naše socio-političke stvarnosti, a da ta populacija u Srbiji uživa sva prava civilizovanog i demokratskog društva.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Back