Bivsi na vencanju... Svadbi...

Нисам нервозна, чини ти се зато што не стављам смајлиће.

Убише нас ти смајлићи, никако да се споразумемо без њих.

Ево, јел'' сад боље :lol:

И чекај, бре, ја да одем са сопствене свадбе?

Не, оде она, а ја се њему после крви напијем.

Gde bre... Ja se ne bih udala... Rekla bih maticaru dok je tu da nas odma' i razvede... Najkraci brak u ginisovu da udjem :malav:

Нисам нервозна, чини ти се зато што не стављам смајлиће.

Убише нас ти смајлићи, никако да се споразумемо без њих.

Ево, јел'' сад боље :lol:

И чекај, бре, ја да одем са сопствене свадбе?

Не, оде она, а ја се њему после крви напијем.

Ja ovakav stav ne razumem. Ajde da se bivsi/a pozove "iza ledja", tipa ne znas da je bivsi/a u pitanju, saznas tek posle, od nekog drugog... To jeste da neko leti kroz prozor... Ali ako ste u normalnim odnosima, sto bi ikoga izbacivala napolje?

Razumem ja da nas narod voli dramu, ali mislim da se u partnerskim odnosima malo preteruje.

Sadasnja ovog mog bivseg sa kim sam u kontaktu zna za mene i zna ko sam i ponasa se normalno kao sto se ponasa prema bilo kojoj njegovoj drugarci.

Ja ovakav stav ne razumem. Ajde da se bivsi/a pozove "iza ledja", tipa ne znas da je bivsi/a u pitanju, saznas tek posle, od nekog drugog... To jeste da neko leti kroz prozor... Ali ako ste u normalnim odnosima, sto bi ikoga izbacivala napolje?

Razumem ja da nas narod voli dramu, ali mislim da se u partnerskim odnosima malo preteruje.

Sadasnja ovog mog bivseg sa kim sam u kontaktu zna za mene i zna ko sam i ponasa se normalno kao sto se ponasa prema bilo kojoj njegovoj drugarci.

Па о тој ситуацији и причамо, да ми неко на свадби каже да је нека бивша ту.

Иначе, списак званица смо ми састављали заједно, како је неко могао да се провуче?

И све госте смо звали лично и заједно.

Па о тој ситуацији и причамо, да ми неко на свадби каже да је нека бивша ту.

Иначе, списак званица смо ми састављали заједно, како је неко могао да се провуче?

И све госте смо звали лично и заједно.

Mislila sam da je prijatelj/ica u pitanju pa tek saznas kasnije pravu istinu. Ne nuzno da on/ona doda nekoga na listu zvanica ovom drugom iza ledja.

Inace znam pricu iz prve ruke (znaci znam ljude, ne pricao mi ovaj kome je pricao onaj), ameri su u pitanju, gde bivse cuvaju jedna drugoj decu bez ikakvih problema i tenzija. Pitam pa kako to funkcionise s obzirom na situaciju i odgovor je bio otprilike :eek: "sto ne bi"... I nisu usamljen slucaj...

Mislila sam da je prijatelj/ica u pitanju pa tek saznas kasnije pravu istinu. Ne nuzno da on/ona doda nekoga na listu zvanica ovom drugom iza ledja.

Inace znam pricu iz prve ruke (znaci znam ljude, ne pricao mi ovaj kome je pricao onaj), ameri su u pitanju, gde bivse cuvaju jedna drugoj decu bez ikakvih problema i tenzija. Pitam pa kako to funkcionise s obzirom na situaciju i odgovor je bio otprilike :eek: "sto ne bi"... I nisu usamljen slucaj...

Ма, пусти ти то, из таквих пријатељстава се и деца рађају.

Те пријатељице су увек ту да помогну кад зашкрипи у вези, да утеше, да поразговарају, да растерете сексуалне фрустрације и тако.

Ne bi trebalo da bude dramaticno, a vremenom se sasvim izgubi osecaj, naravno, ako ne dodje do ekscesa.

Ne vidim razlog da se bivsi zove na svadbu,a takodje ni da se neko odazove pozivu. Cemu sve to?
Da su ostali prijatelji,onda bas ako je pravi prijatelj,trebao bi da razumije zasto bi bilo neumjesno pozvati ga, i zasto bi bilo neumjesno da dodje.
A vjerovatno neki ovde brkaju prijateljstvo i "ostati u prijateljskim odnosima". Ako smo ostali u prijateljskim odnosima ne znaci da moramo na svadbe da se zovemo.:)
Zasto stvarati i sebi i drugima nepotrebne neprijatnosti, jer ako je ikada bilo ikakvih emocija medju njima,onda se ne moze biti ravnodusan,a i nije lijepo prema novom partneru. A tek jos kad se umijesaju zluradi komentari ostalih gostiju upucenih u "stvar ".
Po meni,a mozda nije tacno jer ne poznajem osobe,mislim ili da ta tvoja drugarica nije preboljela bivseg ili jednostavno voli cirkuse. :)

Nisam znala pravo značenje, ali se ovde koristi kao sinonim za, recimo, barabu.
ovo ti je đilkoš
C5oZw.gif

Back