Bivsi na vencanju... Svadbi...

ja sam ceo život živela u ubeđenju da đilkoš znači seljak a ne baraba.

И ја, кад неко каже ђилкош одмах ми падне на памет неотесани балван са дугом косом, сећаш се тих фризура, онако на фронцле :zcepanje:

Пре као физички изглед, него као карактерна особина.

Nije im tu mesto - ukratko.
Niti bih ja otišla da me neko od bivsih pozove.
Moj drugar je zvao svoju bivsu zenu, bilo su kratko u braku i bez dece ona se u medjuvremenu udala i rodila dvoje dece pa su ona i njen sadasnji muz dosli fino, ona je bila vesela ko da se ona udaje a njen aktuelni je sedeo i smarao se. Meni bilo onako.. malo bljutavo.

U familiji imam takav par, oni su već godinama u braku, vrlo fino funkcionišu i ostali su više nego dobri prijatelji sa nekim bivšima. Pozivaju se međusobno porodično na razne proslave.
Meni je to sasvim u redu, kad su ljudi zreli, nema paranoje, zaostalih emocija i drama.
Ja nisam imala takve veze, ni žmu. To ne znači da treba ovako ili onako. Negde se okolnosti nameste, negde se ljudi usklade ili ne...

U familiji imam takav par, oni su već godinama u braku, vrlo fino funkcionišu i ostali su više nego dobri prijatelji sa nekim bivšima. Pozivaju se međusobno porodično na razne proslave.
Meni je to sasvim u redu, kad su ljudi zreli, nema paranoje, zaostalih emocija i drama.
Ja nisam imala takve veze, ni žmu. To ne znači da treba ovako ili onako. Negde se okolnosti nameste, negde se ljudi usklade ili ne...

Бранкић, они су знали једни за друге, ови о којима причамо не.

Сасвим је друга прича.

Nije obavezno da se zovu sve bivse
i bivsi, samo oni najblizi, za koje se ne zna.
Kako uopste ne zvati nekog bivseg,
jedino da se udajete svaki put u drugi grad,
pa kao mala mi rodbina, a i da se ne trose.

- - - - - - - - - -

Kao mlada ce da kaze " jeste nam drug, ali necemo da ga zovemo na svadbu."
Ili mladozenja " Draga, jeste ti najbolja drugarica, ali znas da nas je ona upoznala.".

Zar to ne bi bilo smesno?

Poslednja izmena:

Back