Jel mi ovdje majke ti govorimo o 21godisnjoj snajki sa stomakom do zuba koja je pri tom pozvala druga iz razreda s kojim se vacarila na ekskurziji...
Sve ostale opcije su budibogsnama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ceo život živela u ubeđenju da đilkoš znači seljak a ne baraba.
da upravo to prva asocijacija
odelo od mikrofibera lila boje
pramenovi koji padaju do ramena
mali nokat duži od ostalih da može da čačka uši nos i ostale šupljine u
časovima dokolice![]()
da upravo to prva asocijacija
odelo od mikrofibera lila boje
pramenovi koji padaju do ramena
mali nokat duži od ostalih da može da čačka uši nos i ostale šupljine u
časovima dokolice![]()
Jel mi ovdje majke ti govorimo o 21godisnjoj snajki sa stomakom do zuba koja je pri tom pozvala druga iz razreda s kojim se vacarila na ekskurziji...
Niti ima 21 godinu
Niti je trudna
Niti je bivsi samo simpatija bio
E pa taj egzibicionizam ne razumem.
Sta ce mi neko iz proslog zivota na ulasku u novi zivot? Da je trebao da mi bude na svadbi bio bi tu pored mene, kao mladozenja. Ali ok mozda ja nisam dovoljno sirokih pogleda na svet i ljubav.
Voli da joj bivsi aplaudira kako se ona dobro udala a on ce isto ali malo sutra. E pa da ne ucestvujem u tom cirkusu nikad!Isto mislim.
Zvanje bivsih na svoju svadbu je potez neizgradjene osobe.
Da li sam rekla da su na svadbi bila dvojica bivsih?
A mladozenja kukavac izgleda nista od toga ne zna
Da li ste zvali svoje bivse momke/devojke na vase vencanje/svadbu?
Za one koji nemaju iskustvo sudbonosnog Da, da li bi?
I sta misle o prisustvu bivsih na istom?
![]()
U familiji imam takav par, oni su već godinama u braku, vrlo fino funkcionišu i ostali su više nego dobri prijatelji sa nekim bivšima. Pozivaju se međusobno porodično na razne proslave.
Meni je to sasvim u redu, kad su ljudi zreli, nema paranoje, zaostalih emocija i drama.
Ja nisam imala takve veze, ni žmu. To ne znači da treba ovako ili onako. Negde se okolnosti nameste, negde se ljudi usklade ili ne...
Бранкић, они су знали једни за друге, ови о којима причамо не.
Сасвим је друга прича.
Nisam čitala celu temu, malo preletela. Meni delovalo kao nagađanje da druga strana ne zna, ovo što je Čičak pričala.