Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ako imas dobru vezu mislim da nebi trebalo da se vidite jel bivsi je iz drugog grada bice i ponovo ce otici a ma kolko ga ti volela ponovo ce se izgubiti a ti gubis sadasnju jubav
U super sam vezi,i lepo mi je.Ali skoro me je nazvao bivsi decko koga nisam videla 3 god.jer je iz drugog grada i zeli da se vidimo! A ludo sam bila zaljubljena u njega! Da li da se vidim sa njim?
otkud ti znas sta je ona do sad radila i kakve veze ima odkad je tema mozda nekom zatreba a ja sam zensko i nisam zakasnio uopzste nego sam mozda a i to je pitanje zakasnila,a zovem se dajanna
U super sam vezi,i lepo mi je.Ali skoro me je nazvao bivsi decko koga nisam videla 3 god.jer je iz drugog grada i zeli da se vidimo! A ludo sam bila zaljubljena u njega! Da li da se vidim sa njim?
Pa ako ti je bas stalo do te stare ljubavi...moj savet ti je da se vidis sa njim jer ces se kasnije uvek kajati i razmisljati sta bi bilo kad bi bilo...