Bivsa sa Drugaricom

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.018
Otvaranje teme me je podstaklo jedna nedoumica.
Mislicete da sam blesav,mozda I glup ali vas vecinu znam tako da sta god isto mi je :lol:

Danas sam bio na jednoj proslavi,dosta udaljena od kuce ali nikad neznamo koga cemo sresti.
Ulazi moja bivsa jebulja, jer se nismo zabavljali osim sto se kresali par puta.Sa njom bio muz i jedna plavusa u koju bi rado ulazio par puta ..:rumenko:

Poenta teme je da mi se svidja njena drugarica

Mislite li da bi mi je namestila,jer smo ipak bili zajedno I to?

Poslednja izmena:
Mislicete da sam blesav,mozda I glup ali vas vecinu znam tako da sta god isto mi je :lol:

Danas sam bio na jednoj proslavi,dosta udaljena od kuce ali nikad neznamo koga cemo sresti.
Ulazi moja bivsa jebulja, jer se nismo zabavljali osim sto se kresali par puta.Sa njom bio muz i jedna plavusa u koju bi rado ulazio par puta ..:rumenko:

Znas da udjes, a ne znas da namestis sam?:think:

Sta vam je vise sa tim posrednicima!? Grabi sam sto ti se svidja.

Znas da udjes, a ne znas da namestis sam?:think:

Sta vam je vise sa tim posrednicima!? Grabi sam sto ti se svidja.
Ma da ..Neznam ni odakle je, ni kako se zove.:lol:
Ako mi se posreci da je vidim na ulici ja bi trebalo da joj pridjem..I sta da joj kazem? Mala mislio da zamolim tvoju drugaricu Tanju da mi sredi da ga ubacim u tebi par puta ako moze :lol:.. Od onda kad sam te ugledao nemogu da spustim.Ona ce E pa super !! Teraj se bre u p..mat :(

Poslednja izmena:
1f61d

Ako tako pitas nema sanse.

Mozda ako malo lepse pitas ali ne bih se puno nadao, jedino ako si sa bivsom u super odnosima i misli da bi ste pasovali jedno drugom.

Nismo se nikada posvadjali,jedino sto se nismo dugo sreli.Ja sam morao u inostranstvu dok se ona ubrzo I udala jer je bila sa ovim likom I dok se ebavali ..Ima ona ebaca jer joj takva priroda ili je vec mozda onda bila takva.Ta ako se ne kresne redovno postaje nervozna:lol:
U svakom slucaju hvala svima na odg,iako skoro nijedan nije bio nacisto ,al ok.;)

Muz joj ima radnju sa pvc stolarijom,a I ona radi u prodajnom delu..Lako je, a na pp sam dobio resenje ;)

Sacekacu jedno jutro kad joj bude muz posao na montazu,uci cu I pozdraviti..Podesticemo se nekadasnjih dana :lol:Onda cu je upitati ko je osoba s,kim je bila itd...Predlozicu joj da namestim druga da je kresne jer se cesto preko mene raspitivao a ona da mi resi drugaricu:kez: bar jednom pa cu I nju po koji put ako zeli, jbg..

Mislim da je ovako najbolje resenje.:malav:

Poslednja izmena:

Back