sestrice
Početnik
- Poruka
- 1
pa uglavnom se oni javljaju... neka... tako i treba.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao kad primetim crno ispod noktijuInteresuje me kakav vam je osecaj kada sretnete biveg ili bivsu?
Ybt razmisljam..uopste ne srecem bivse..jednu koju sam ostavio..samo smo se pogledali i nista..i sreo sam dve koje su mene ostavile..zacakle im se okice..kao super izgledas..cula sam ovo i ono o tebi..bla bla..a meni ih nekako zao..bas lose izgledaju.
A da li je neko od vas ponovo pozeleo da bude sa nekim tim/tom bivsim/bivsom?
Da bude vezi ili samo jos jedan kres... recimo....
bas su blistave te sto setaju ofucane i propalemozda sam pokvarena, ali meni je bas drago kad vidim da moji bivsi lose izgledaju. on sav ofucan, propao, a ja blistam....![]()
bas su blistave te sto setaju ofucane i propale
znam da ces sad da kazes da je zbog tebe propao :|
ali..nije se zbog tebe ofucao,sto znaci da je ofucan bio i dok ste bili zajedno
pa mi reci kako si ti tako blistava bila sa njim ofucanim?
mozda sam pokvarena, ali meni je bas drago kad vidim da moji bivsi lose izgledaju. on sav ofucan, propao, a ja blistam....![]()
sta su ti govorili "prijatelji"...nemoj sa njim,busne su mu carape ili...?lepo su meni govorili prijatelji
sta su ti govorili "prijatelji"...nemoj sa njim,busne su mu carape ili...?
a sto ti je drago?ne razumem,ako si ti tako srecna i blistas zbog cega ti je drago da je neko propao?
sta za tebe zapravo znace rechi klosar i ofucan,ako ti nije tesko objasni mi...molim te
pa, odprilike da je ispod mog nivoa. mogla sam i bolje
:-Ppa, odprilike da je ispod mog nivoa. mogla sam i bolje

sad ti sledi pitanje a koliko ispod tvog nivoa odnosno koliko bolje mislish da si mogla hehe...:-P

sad ne samo da mislim, nego ZNAM da zasluzujem bolje. tacnije, sad imam decka kakvog nisam mislila da cu imati ni u najludjim snovima.![]()

si me se uzeleo?![]()
Pa vidis valjda..zabrino seaha... dakle, sad mislish da si dobila premiju...![]()

Pa vidis valjda..zabrino se