Bivsa - bivsi.....

Ybt razmisljam..uopste ne srecem bivse..jednu koju sam ostavio..samo smo se pogledali i nista..i sreo sam dve koje su mene ostavile..zacakle im se okice..kao super izgledas..cula sam ovo i ono o tebi..bla bla..a meni ih nekako zao..bas lose izgledaju.

mozda sam pokvarena, ali meni je bas drago kad vidim da moji bivsi lose izgledaju. on sav ofucan, propao, a ja blistam....:twisted:

sad sa bivsim vrsim intenzivnu prepisku, poslala sam mu i neke slike ali uvidjam da smo samo korak do svadje...oboje smo jos emotivno osetljivi jedno prema drugom i oboje bi da mozemo da budemo zajedno a to je pomalo frustrirajuce....bolje malo da se oladi :D....

mozda sam pokvarena, ali meni je bas drago kad vidim da moji bivsi lose izgledaju. on sav ofucan, propao, a ja blistam....:twisted:
bas su blistave te sto setaju ofucane i propale
znam da ces sad da kazes da je zbog tebe propao :|
ali..nije se zbog tebe ofucao,sto znaci da je ofucan bio i dok ste bili zajedno
pa mi reci kako si ti tako blistava bila sa njim ofucanim?

Pa ne znam,ja sam bivseg videla onako iz daljine...I nije ofucan,lep je...Zaobisla ga da ga ne sretnem,ni ja ne uzivam u usiljenim razgovorima i glupim frazama.A da pricam kao nekad...Ma to niti mogu niti zelim.Tako da se u potpunosti slazem sa Taisom.

bas su blistave te sto setaju ofucane i propale
znam da ces sad da kazes da je zbog tebe propao :|
ali..nije se zbog tebe ofucao,sto znaci da je ofucan bio i dok ste bili zajedno
pa mi reci kako si ti tako blistava bila sa njim ofucanim?

pa, najzalosnije je to sto TEK SAD VIDIM SA KAKVIM SAM KLOSARIMA BILA.:shock: lepo su meni govorili prijatelji , ali LJUBAV JE SLEPA:confused:

Back