- Poruka
- 21.197
Objašnjeno ti je umpteen puta da je fiat konvertibilan u Opraštanje poreskih kazniTi imas bas problema da razumes logiku?
Reci mi pametna kako izgleda bankovni racun?
NEmoj vise da se sramotis jer nisi dorasla....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objašnjeno ti je umpteen puta da je fiat konvertibilan u Opraštanje poreskih kazniTi imas bas problema da razumes logiku?
Reci mi pametna kako izgleda bankovni racun?
NEmoj vise da se sramotis jer nisi dorasla....
Opet imas problem da razumes stvari i citas.Objašnjeno ti je umpteen puta da je fiat konvertibilan u Opraštanje poreskih kazni
Po toj logici, ako ja sad tebe prevarim, i obećam ti 1 BTC za 5000 evra, i ti mi daš pare i ja pobegnemBitcoin vrijedi onoliko koliko ljudi vjeruju da vrijedi. U biti nije puno drugačije ni s službenim novcem...
Da ali u mnogim biznisima postoji smisao.Svako krade kako zna i ume, fore tj šeme su iste ali ne i sredstvo rada.
![]()
babina logika![]()
On je genij za austrijsku ekonomiju.Piter Šif je klovn koji je konstantnim promašajima i tvrdoglavošću od sebe stvorio objekat sprdnje
On je samo tvrdoglavi goldbug koji je klijentima izgubio mnogo novca.On je genij za austrijsku ekonomiju.
Ali shvata bitkoin.On je samo tvrdoglavi goldbug koji je klijentima izgubio mnogo novca.
Poput tebe i on je ispao glup, prvo javljanje na temu bitkoina mu je bilo na ceni od 58$.Ali shvata bitkoin.
Sećam se kad je rekao: "Šta vi uopšte čuvate tim merama, kad u bitkoinu ni nema ništa."
Znači, ako ideja Ravne Zemlje narednog meseca bude imala više pristalica, to će dokazati da im duguješ izvinjenjePoput tebe i on je ispao glup, prvo javljanje na temu bitkoina mu je bilo na ceni od 58$.
Takođe poput tebe, umesto da prizna grešku i on je nastavio da lupa gluposti.
I opet poput tebe i on je danas zbog toga predmet podsmeha i opomena mladima kako prolaze oni sa prenaduvanim egom.
Po običaju lupaš, izmišljaš argument spajanjem nespojivih stvari.Znači, ako ideja Ravne Zemlje narednog meseca bude imala više pristalica, to će dokazati da im duguješ izvinjenje
Pa ti si rekao da moramo prihvatiti Bezumne ideje, ukoliko im poraste popularnost.Po običaju lupaš, izmišljaš argument spajanjem nespojivih stvari.
bas se cudim da Storage potegne ovu temu. Sace na peglanje u London.to sam i rekao
jer kome može najviśe da smeta bitcoin?