- Poruka
- 29.526
Јесу им поклали све и наравно да ће ићи код оних који их бране, а то су четници а не неки белосветски странци.Srbima u NDH ustase ppoklali sve, a oni ce da idu u cetnike koji saradjuju sa tim istim ustasama.
Komunisti izazvali ''gradjanski rat'', a ustase kolju Srbe u NDH, a cetnici imaju sa njiima sporazume o zajednickoj borbi protiv partizana.
Cetnici su gledali kako ustase ubijaju Srbe po celoj NDH, i nisu prstom mrdnuli da ih spasu, niti su napadali ustase.
Samardzic sada izmislja da su se partizani i ustase dogovarli o fingirenim napadima, i kada partizani napadnu ustaski garnizon, puca se u vazduh i ustase predaju svoj garnizom partizanaima....
Поклали им све а могу да сарађују са четницима који углавном и јесу Срби!!!!!
Немају заједничке споразуме већ сам ти писао о томе, из такве митоманије конструишеш нове бајке.
Наравно да су нападали усташе, па да нису не би ни преговарали као непријатељи.
Па преласци усташа у партизане су биле честа појава, поставио сам ти шта каже сам Дедијер да партизани четнике нападају а усташе прескачу и не дирају их.Такође сам ти навео античетничке батаљоне у партизанским јединицама у којима није било антиусташких.