Biti zrela žena

2T4Kckg.jpg

Starenje je van tvoje kontrole..
Kako ćete se s tim izboriti..u vašim je rukama.

A sta je problem u farbanju?
Neke zene nemaju sede ni sa 50, a neke su dosta sede već sa 35... da li stvarno treba da puste sedu kosu koja dodaje bar 10 godina?
Ne razumem

nije problem ja sam se uhvatila za izrastak ovde ; ))
zato što je crni izrastak danas OK, ono kad se npr farbaš u plavo a ono izraslo
a sedi izrastak je valjda isto negde OK ali negde nije
mada je svejedno mislim da staviš kesu na glavu isto je, imaćeš manje fanova ali možda preživiš

nije problem ja sam se uhvatila za izrastak ovde ; ))
zato što je crni izrastak danas OK, ono kad se npr farbaš u plavo a ono izraslo
a sedi izrastak je valjda isto negde OK ali negde nije
mada je svejedno mislim da staviš kesu na glavu isto je, imaćeš manje fanova ali možda preživiš
Ja predlazem sesir. Em dama em izrastak ne bode oci nekima.
Kad smo kod toga, jbt zasto me svi gledaju kao ludacu ako u firmu dodjem za letnjim sesirom.
Od kad su sesiri samo za plazu ili turiste?

Ako vezbate i u 70 toj mozete imati lepo telo. Primera bezbroj.
Stvar je u tome da li samo krkate i spavate i sa godinama se predate i ulenjite ili se zdravo hranite i umereno vezbate.
M da. Ko govori o lepoti, ja se brinem da li cu doziveti 70tu :lol:
Malo mi je smesno sve to.
Cuj, briga o lepoti i lepom telu u 70toj. Ja bih da budem zdrava i pokretna, ako moze

dobra formulacija ako na sedamdesete gledas iz daljine, no kasnije svejedno zapnes i moras se pridrzavati pravila i nacina zivota u sedamdesetim, retki su oni koji nemaju problema i tvrde da im je lepo u tim godinama..
Dobro problema ima..ali to ne znači prestati da živiš
i prepustiš se..Naprotiv treba ziveti bez razmišljanja
o nekim crnim scenarijima.Crne misli i pogledi na život
su najgori po čoveka u svakom životnom dobu.

Igra recima ne odgovara smislu recenog zrela zena predstavlja zenu koja je u skladu sa sobom i svojom okolinom ma koliko ona imala godina. Takvih zena ima i u 20tim i u 80tim godinama....Posto je u skladu sa sobom i okolinom onda je njen izgled prirodno uklopljen i svakako predstavlja njen emotivno intelektualni status.

Dobro problema ima..ali to ne znači prestati da živiš
i prepustiš se..Naprotiv treba ziveti bez razmišljanja
o nekim crnim scenarijima. Crne misli i pogledi na život
su najgori po čoveka u svakom životnom dobu.
Pa da.
Odredjena doza opreznosti mora da postoji zavisno od zdravstvenog stanja, ne samo i 70tim nego i u 50tim.
Ima ljudi koji se previse junače, a ima i onih koji se zatvore u kucu ko misevi.
Daleko bilo najcrnjih scenarija, ali treba se i paziti shodno nasem stanju.
Na primer, ja cu ici na ples ili raditi vezbe, ali zna se koje su mi zabranjene jer imam potvrdjenu artrozu na oba kolena vec 12 godina. A sada imam 45.
To mi je nasledno sa tatine strane.
Zato i samo zelim da budem bar pokretna sa 70+. Makar i sa ugradnjom rezervnih delova :lol:

Back