biti zena na netu

Koliko Vam je drage dame činjenica da ste žena na netu donela neprilike?

Koliko puta ste "upale" u nezgodnu situaciju,npr.neko Vas je startovao,dosadjivao,maltretirao zato što ste žena?

Da li su žene na netu "slabiji,nežniji pol" ili je situacija možda obrnuta?

A koje su dobre strane?

Šta je to što ste dobile?
Sta vas nervira?
Zapravo, internet je jedino "mesto" na kome me to što sam žensko, i to prilično sitno žensko, ne>>dovodi u neprilike. A i zašto bi?

Uživo, sa druge strane, startuju, dosađuju i maltretiraju svakodnevno. Van same činjenice da smo je l te suprotan pol, ipak je bitno da je "protivnik slabiji", tako ako ja baš i poželim nekoga da uhodim i maltretiram, slabo će mi se pružiti prilika, tj. uvek mogu lako da dobijem preko nosa... obrnuto ne važi.

E sad, druga je stvar što se, kao i u rl, žene na internetu smatraju za meso. Tako na izvesnom sajtu koji za ideju ima povezivanje i upoznavanje ljudi "slobodnih shvatanja" samo muškarci plaćaju članarinu..... zanimljivo za NJIH da se žale, ali šta su onda žene? Mamac? Klovnovi? Učlanile se da im navlače "mušterije"? Ko ona svinja zaklana što su je okačili da bi valjda svi shvatili da je to mesara..... ovako se ne primeti :neutral:

Dada, ladno su raščerečili mrtvu svinju, okrenuli je naopako napola raskomadanu, i obesili u "izlog".
Videla sam svakakve reklame ali mesare..... bi stvarno mogle da se potišaju. Generalno.

E da, da ne pričam o tome što ženama na svakih sat-dva stižu ponude da se prostituišu.

Мислим, немам баш неки избор
- могу да будем жена на нету, па да ме спопадају и стартују мушкарци (или неке жене) зато што сам жена
- могу да будем мушкарац на нету, па да ме спопадају и стартују жене (или неки мушкарци) зато што сам мушкарац

Трећег нема...

Ima i trećeg! :mrgreen:
Od kada sam okačio svoju sliku u profilu miran sam - niko me ne spopada! :super:

Koliko puta ste "upale" u nezgodnu situaciju,npr.neko Vas je startovao,dosadjivao,maltretirao zato što ste žena?

A koje su dobre strane?

Sta vas nervira?
Немам ништа против стартовања на нет-у.
То доживљавам као један од модерних видова успостављања комуникације, познанстава....

Кад неко смара, то се лако прекине...иначе, било је доста стартовања...нисам бројала...

Kako da ne. :lol:
Kad se samo setim nekih dogadjaja sa politike na kojoj sam stvarno redak gost. Jednom napisah da uopste ne mrzim Bugare (nista vise od toga) pa me Aleksandar 3 ili 4 kako vec pocasti jednim nezavidnim epitetom. Zbog cega nemam pojma, valjda se podrazumeva da postena srpska zena iz dna duse mora Bugarima zeleti zlo. :D
Jednom sam se pitala kako se ne izbrise post u kom se zali sto nam zemlja nije sravnjena u bombardovanju i sto nije izgunulo sve sto se krece a covek mi lepo nakaci smajlije u zaru oralnog seksa :lol: . Valjda smatra da postena srpska zena ne sme da zali svoju zemlju cak i kad je ruse i pale.
Da se ne prisecam vise...:(
Ма дај бре Катарина, то су појединачни случајеви.:mrgreen:
Сви су фини...е, али стварно јесу.:)
Баш је мало ликова који су зли према женама, без обзира на ставове.

A koje su dobre strane?

Sta vas nervira?

cim otvorim zenski nik kod drugog posta mi se nakace neki romanticari :roll:

Ма дај бре Катарина, то су појединачни случајеви.:mrgreen:
Сви су фини...е, али стварно јесу.:)
Баш је мало ликова који су зли према женама, без обзира на ставове.

Potpisujem.
Ima par idiota koji ne umeju bez seksističkih primedbi, ali velika većina je potpuno cool.

Nemojte mi dirate u matični pdf, sve i ako od njega odmaram! :rtfm:

Sta sam dobila...nista..vidim ovde su muskici nasi vece tracare od zena ..to sam primetila...a i volim kad ih mi zene iznerviramo malkice...pa posize..no malo barataju ruznim recima..ali klasika za muskarce ,cim im se zena suprotstavi odmah je ...ganade...

Back