hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
A zaljubljen covek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspešan je onaj koji je sam sebi najjači saveznik i
niko drugi mu nije potreban.
Mislim da je ovde reč o preširokom pojmu,
koji karakteriše sveukupan život pojedinca.......
Šta vi pod tim podrazumevate !?
Uspeh je kad si zadovoljan sa onim sto si postigao na svim poljima
sad da li stvarno takvih ima...
uspeh je subjektivna kategorija...
nije bitno šta je drugima uspeh nego šta je to onome o čijem uspehu ili neuspehu se radi
zato uspeh je kad jednog dana čoveku dođe čas da umre a on umire zadovoljan kako je protraćio vreme koje mu je dato...
Uspeh je kad si zadovoljan sa onim sto si postigao na svim poljima
sad da li stvarno takvih ima...
A zaljubljen covek?
lepo razdvojeno......karakteristika društvene uspešnosti podrazumeva prepoznavanje u očima drugih...
karakteristika individualne uspešnosti podrazumeva prepoznavanje u sopstvenim očima...
prvo i drugo često nemaju znak jednakosti...
...
10 trbušnjaka može da bude uspešnost za nekog ko ne vežba, odnosno uspeh u njegovim očima, a za nekog ko radi iz mesta 100, zaista trivijalan uspeh..
..
uspeh, promenljiva kategorija od strane individue i društva....
..
ali negde najveće je zlo, ispunjavati tuđe kriterijume i poverovati da si u sopstvenim očima mali i neuspešan....
.. jedna od najvećih ljudskih boljki...taj uspeh
Takav ne postoji !
A zaljubljen covek?
A zaljubljen covek?
uspesan i kad je zaljubljen je sve OK
a kad je neuspesan u tom stanju, ako uopste moze da bude u tom stanju, a verovatno ne moze jer je neuspesan... on
pa da, uspesni su oni koji mogu da se zaljubljuju, srecno ili nesrecno. odnosno jedna od odlika uspesnih je sto mogu da se zaljube a da ne postanu psihopate
Po mom misljenju, uspesan covek je onaj ko zivi u skladu sa svojom prirodom, hrabro i iskreno. Takve ne poznajem.