Biti Srbin

Najteze je biti srbin u drzavnim institucijama i organima Srbije.
[/QUOTE
Dobro da jos ima Srba bilo gde u Srbiji, pored toliko gamad u drzavnim organima i na svim mestima odlucivanja,
ukinuce srpsku naciju u srbiji....malo nam je ona gamad srboamericka, nego jos gajimo hrvate, crnogoce, makedonce,
a meni je najlepsi deo onaj monarhisticki naselili srbiju kraljevsjkim rusima koji rade protiv srbije....pa dokle vise da budemo fini prema svakoj gamadi?

Njihova pret[postavka o ostacima komunizma je tacna, jer da nije tako ni jedan iz te ekipe gamadi ne bi bio na poziciji,
narocito ovi sto lako mozes da identifikujes...
Negativna selekcija 70 tih je dovela na vlast gomilu neprijatelja srbije i trebalo ih je skloniti lustracijom 91. godine
ovako svi ti "strucnjaci" setaju iz partije u partiju na vlasti i dalje nam smrde po srbiji....a tu je svakako najvise nesrba....

није лако Србин бити,знаш :aha:
била,јесам и бићу,и на то није могла утицати ни једна институција.
само рећи да си Србин није довољно!
Ono seljacine se odnosilo na seljake koji obuju cipele i pocnu da kopiraju neke originale,
a za vas seljacine originali su bas oni koji su antisrbi, vi to ne mozete da regfistrujete jer vam je vazniji vas status kojim vam se vidno polje zatvara za sve drugo...tako i sizif, a tako i ti....jos dok ste rasli ubedjivali su vas da su strucnjaci i kultura zagreba iznad srbije i naravno, mali seljacici odmah shvatili sve zivotne nauke, kopirati hrvate...nemce...amerikance i engleze. Idiotluk polupismenih ubedjenih strucnjaka...naravno, sa dzepovima i dupetom umesto mozga...

јок,код љубичице беле,а ти? :lol:
ајд' одхеби са интернет србовањем ;)
Odjebi ti sa internet antisrbovanjem...o tome sam i pisao malopre, svi antisrbi piskaraju, a vi polupismeni srpcici im lajkujete "pristojnost" dok oni prave teme koje se citaju van krstarice....vi seljanke jedino priznajete srbovanje kada muskarce posaljete na front...pa je to malo uskraceno za mozak...

Drugi narodi svoje ciljeve sprovode politikom, pa i na internetu, skoluju zene da sire propagandu, a balkanske seljancure misle net je izmisljen da one mogu da traze zgodnu priliku za muvacinu ili da se udaju za neku budalu...

није лако Србин бити,знаш :aha:
била,јесам и бићу,и на то није могла утицати ни једна институција.
само рећи да си Србин није довољно!
Mislio sam biti zaposlen kao srbin.
..........................................................
A da nepricamo o NVO.

Najgore od svega kod nas Srba je čuveno ono da se ne prašta uspeh.

Novak Đoković je uspeo nalazite mu i najmanju manu da ga ogovarate i da pljujete po njemu. I to ko?

Ljudi kreteni od četrdeset godina sa pivskim stomaci koji ništa nemaju jer ništa nisu radili.

Ko zna za mog kolegu jutjubera Baku Praseta ili u prevodu Bogdana Ilića, dečku su oborili sve instagram profile i to u organizivanoj kamapnji.

Zašto?

Zato što je momak od 22 godine sam zaradio pare i kupio poršea macana od bilzu sto hiljada evra, i što je smuvao jako lepu devojku. Zaradio je sve to radeći na jutjubu i vi ga mrzite zbog toga. Meni isto lepo ide jutjub kanal. Na jutjubu sam Neca Šmeca.

Nadam se da ću i ja biti u toj poziciju da kupim i poršea i vilu na Dedinju. I naravno mnogi će me zbog toga mrzeti. Ja sam od jutjuba sebi platio letovanje na Krfu može videti video snimke na mom jutjub kanalu sada ih postavljam.

To mi je kod našeg naroda najgora osobina nema gore bolesti od zavisti i ljubomore.

Back