Najteze je biti srbin u drzavnim institucijama i organima Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE
Dobro da jos ima Srba bilo gde u Srbiji, pored toliko gamad u drzavnim organima i na svim mestima odlucivanja,
ukinuce srpsku naciju u srbiji....malo nam je ona gamad srboamericka, nego jos gajimo hrvate, crnogoce, makedonce,
a meni je najlepsi deo onaj monarhisticki naselili srbiju kraljevsjkim rusima koji rade protiv srbije....pa dokle vise da budemo fini prema svakoj gamadi?
Ono seljacine se odnosilo na seljake koji obuju cipele i pocnu da kopiraju neke originale,није лако Србин бити,знаш![]()
била,јесам и бићу,и на то није могла утицати ни једна институција.
само рећи да си Србин није довољно!
Gde si ti bila srbin? U kaficu kod Pere?
Odjebi ti sa internet antisrbovanjem...o tome sam i pisao malopre, svi antisrbi piskaraju, a vi polupismeni srpcici im lajkujete "pristojnost" dok oni prave teme koje se citaju van krstarice....vi seljanke jedino priznajete srbovanje kada muskarce posaljete na front...pa je to malo uskraceno za mozak...јок,код љубичице беле,а ти?![]()
ајд' одхеби са интернет србовањем![]()
.jos dok ste rasli ubedjivali su vas da su strucnjaci i kultura zagreba iznad srbije i naravno, mali seljacici odmah shvatili sve zivotne nauke, kopirati hrvate...nemce...amerikance i
Seljancuro, niko te nije bio po prstima da se jebacima javljas preko mog posta....pa ti je dosadno sto pisem da su hrvati varavri....лупаш за медаљу![]()
Mislio sam biti zaposlen kao srbin.није лако Србин бити,знаш
била,јесам и бићу,и на то није могла утицати ни једна институција.
само рећи да си Србин није довољно!