Боб
Poznat
- Poruka
- 8.607
не сви остали у европи, али ове околне народности, укључујући булгаре и румуне - листомA svi ostali u Evropi jesu?
а пре свега од Срба небиран, већ Србима наметнутTaj nije bio srpski vladar, već jugoslovenski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не сви остали у европи, али ове околне народности, укључујући булгаре и румуне - листомA svi ostali u Evropi jesu?
а пре свега од Срба небиран, већ Србима наметнутTaj nije bio srpski vladar, već jugoslovenski.
Kikinda i Vršac imaju takav simbol na starim grbovima, jer su bili granični vojnici koji su štitili Evropu od Osmanlija. Naravno da smo mi Srbi ponosni na to.као и обично лупаш, правећи се наиван
постављач теме, а и ја у одговору, говоримо о чињеници да Срби нису постављали, имали нити бирали туђинце за владаре, пре свега мислећи на Србе у Србији
за разлику од, нпр. теби блиских, околних народности
ти сигурно не, јер си потурица у души
али Срби јесу
Pogledajte prilog 1429380
а пре свега од Срба небиран, већ Србима наметнут
Ajde sledeći put prvo pročitaj šta je Tihi napisao, pa onda komentariši moj odgovor njemu umesto što me tu smaraš bez potrebe i traćiš vreme.не сви остали у европи, али ове околне народности, укључујући булгаре и румуне - листом
а пре свега од Срба небиран, већ Србима наметнут
нико њега никад није бирао, страна непријатељска и овдашња комјуноусташка банда га је наметнула и доделила му доживотну властCasni srpski narod ga je bira'
нико њега никад није бирао, страна непријатељска и овдашња комјуноусташка банда га је наметнула и доделила му доживотну власт
To onda vama se cesto desi![]()
Kikinda i Vršac imaju takav simbol na starim grbovima, jer su bili granični vojnici koji su štitili Evropu od Osmanlija. Naravno da smo mi Srbi ponosni na to.
Čim postoje oni kojima Srbi smetaju, bez ijednog razloga, znači da je muka biti Srbin inače bi oni bili Srbi...kao i ovi što glume Srbe, a razlikuju se, pa nisu ni Srbi ni englezi....veća je muka kada ti Srbi smetaju nego biti Srbin.
Bar nismo krali gaće po dubrovačkim kućama ko vi crnojugosloveni.Sa Srbima samo muka i nevolja....od samih Srba
Тако је. Поготово ово везано за то да никада нисмо имали стране владаре.Да ли сте знали да се Душанов законик чува у Москви? Да се мошти краљa Милутина чувају у Бугарској и да га тамо сматрају за великог свеца, Србија их не потражује?
Да је Краљ Милутин за 42 године владавине подигао 42 велике светиње?
Да је у Призрену и околини по предању некада било 365 цркава?
Да на Косову и Метохији постоји преко 1300 српских светиња, а да их је у Македонији вероватно и више?
Да је Цар Душан био толико висок да му је тешко било пронаћи личну гарду да га чува?
Да се мошти Цара Душана чувају у цркви Св. Марка у Београду (колико пута сте ушли у ту светињу а нисте им се поклонили)?
Да је Стефан Урош један од највећих ктитора манастира Метеори? Звали су га Нејаки, а уствари је био од свих Немањића најсличнији Св. Сави по духу.
Да су Немањићи свеци, јер су свеци заиста, зато што су њихова тела очувана и миротиоче, а не зато што бисмо ми волели да их за свеце сматрамо и поштују се више у Русији него код нас, нпр. Св. Сава?
Да су Срби једини народ у Европи који никада није имао странце за владаре већ искључиво српске династије?
Можда сте све ово знали, можда и нисте, питање је колико нам вреде све те истине?
Тужно је да народ који има толико, модерно речено, мотиватора нема чиме да нахрани дух и да се издигне из блата.
Тужно је да народ који има толико тога због чега може да буде поносан живи као гомила зомбија загледана у овај сада најружнији део свог постојања.
Бити Србин је привилегија.
Тема је ауторска.
Što vele ovo posrbice"spartanci"![]()
Например као ти негирати историјске чињенице да је Његош проклињао црногорце који се одричу да буду срби.Moze bit privilegija, moze bit prokletstvo, sve zavisi od ugla iz koga gledas.
Например као ти негирати историјске чињенице да је Његош проклињао црногорце који се одричу да буду срби.
Његош је проклео оне који су се одрицали да су срби.Ka sto je Kralj Nikola proklinjao Srbe i Srbiju nakon anekcije 1918?
https://www.politika.rs/sr/clanak/446727/Za-Njegosa-je-termin-Crnogorac-bio-regionalnog-karakteraZasigurno najveći srpski pesnik je svoje kapitalno delo „Gorski vijenac” iz 1847. godine (za koje se slobodno može reći da je vrhunac južnoslovenske epike) posvetio „Prahu Oca Srbije” (tj. Karađorđu,) a u njemu na više mesta peva o stanovnicima Crne Gore kao Srbima i u isto vreme jadikuje nad zlom sudbinom koja je zadesila čitavo Srpstvo nakon Kosovskog boja 1389.
Мука и невоља су погани изроди које је и Његош проклињао да се одричу да су срби.Sa Srbima samo muka i nevolja....od samih Srba
Sad sam Rus. Srbi su pokorni sluge natou postali...Бити Србин је привилегија.
Кад протерамо изродски ђукановићки смрад Србија ће коначно бити слободна.To onda vama se cesto desi![]()
Мука и невоља су погани изроди које је и Његош проклињао да се одричу да су срби.
Кад неко воли да једе смеће. Срби су окупирани. Апсолутна већина срба су за русе и руси за србе.Sad sam Rus. Srbi su pokorni sluge natou postali...
Његош је био поносан србин и проклињао је оне који су се одрицали да су срби као проклети ђукановић.Njegos je najvise proklinjao Srbe: "O kukavno srpstvo ugaseno" "Srpskoj kapi svud ime pogibe" "Srbi su nekad bili narod hrabri. Ali đe su sada? Raspadose" itd itd
https://www.politika.rs/sr/clanak/446727/Za-Njegosa-je-termin-Crnogorac-bio-regionalnog-karaktera„Gorski vijenac” iz 1847. godine (za koje se slobodno može reći da je vrhunac južnoslovenske epike) posvetio „Prahu Oca Srbije” (tj. Karađorđu,) a u njemu na više mesta peva o stanovnicima Crne Gore kao Srbima i u isto vreme jadikuje nad zlom sudbinom koja je zadesila čitavo Srpstvo nakon Kosovskog boja 1389.