ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.830
австријанац
Isto to dodje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
австријанац
Srbi nikada nisu imali strane vladare... Šta odjednom Turci ne postoje?

немогуће да си толико глуп да не разликујеш владара и окупатора
Sto bi nas spomrnuo, nasa etnogeneza je u 15. v
И шта је старије: Црна Гора, или Црногорци?
CG, kao sto Srbija je starija od danasnjih Srba, Turska od Turaka, Madjarska od Madjara. Srbi se zovu Srbi zbog pripadnosti Srbiji, isto tako Madjari Madjarskoj, Turci Turskoj itd. Srbi nemaju veze sa izvornim Srbima iz 7. v. kao sto Madjari ili Turci danasnji nemaju veze sa izvornim nomadskim Madjarima i Turcima koji su dosli iz azije.
Pa ti si riznica znanja.
Obzirom da sam ucio istoriju iz nekih tamo knjiga pisi mi na pp
tu tvoju pravu istoriju srbalja ili kako smo se vec zvali
hvala unapred

Ja imam jednu privilegiju vezano za Srbe. Vole me srpkinje. Jel se to raćuna?Да ли сте знали да се Душанов законик чува у Москви? Да се мошти краљa Милутина чувају у Бугарској и да га тамо сматрају за великог свеца, Србија их не потражује?
Да је Краљ Милутин за 42 године владавине подигао 42 велике светиње?
Да је у Призрену и околини по предању некада било 365 цркава?
Да на Косову и Метохији постоји преко 1300 српских светиња, а да их је у Македонији вероватно и више?
Да је Цар Душан био толико висок да му је тешко било пронаћи личну гарду да га чува?
Да се мошти Цара Душана чувају у цркви Св. Марка у Београду (колико пута сте ушли у ту светињу а нисте им се поклонили)?
Да је Стефан Урош један од највећих ктитора манастира Метеори? Звали су га Нејаки, а уствари је био од свих Немањића најсличнији Св. Сави по духу.
Да су Немањићи свеци, јер су свеци заиста, зато што су њихова тела очувана и миротиоче, а не зато што бисмо ми волели да их за свеце сматрамо и поштују се више у Русији него код нас, нпр. Св. Сава?
Да су Срби једини народ у Европи који никада није имао странце за владаре већ искључиво српске династије?
Можда сте све ово знали, можда и нисте, питање је колико нам вреде све те истине?
Тужно је да народ који има толико, модерно речено, мотиватора нема чиме да нахрани дух и да се издигне из блата.
Тужно је да народ који има толико тога због чега може да буде поносан живи као гомила зомбија загледана у овај сада најружнији део свог постојања.
Бити Србин је привилегија.
Тема је ауторска.
Baš smo ih otjerali...Ne,nisu vladali 500 godina.
Da otjerali smo ih.
I okupatori su strani vladari. Onda možeš da kažeš da ni Bosna nije imala strane vladare. Drugo, šta je sa Srbima koji su živeli pod Mađarima, Austrijancima i Mlečanima?
немогуће да си толико глуп да не разликујеш владара и окупатора
Eto nismo sami su se zatvorili u tvrđavu
https://presearch.com/search?q= Туж...ана+у+овај+сада+најружнији+део+свог+постојања.Да ли сте знали да се Душанов законик чува у Москви? Да се мошти краљa Милутина чувају у Бугарској и да га тамо сматрају за великог свеца, Србија их не потражује?
Да је Краљ Милутин за 42 године владавине подигао 42 велике светиње?
Да је у Призрену и околини по предању некада било 365 цркава?
Да на Косову и Метохији постоји преко 1300 српских светиња, а да их је у Македонији вероватно и више?
Да је Цар Душан био толико висок да му је тешко било пронаћи личну гарду да га чува?
Да се мошти Цара Душана чувају у цркви Св. Марка у Београду (колико пута сте ушли у ту светињу а нисте им се поклонили)?
Да је Стефан Урош један од највећих ктитора манастира Метеори? Звали су га Нејаки, а уствари је био од свих Немањића најсличнији Св. Сави по духу.
Да су Немањићи свеци, јер су свеци заиста, зато што су њихова тела очувана и миротиоче, а не зато што бисмо ми волели да их за свеце сматрамо и поштују се више у Русији него код нас, нпр. Св. Сава?
Да су Срби једини народ у Европи који никада није имао странце за владаре већ искључиво српске династије?
Можда сте све ово знали, можда и нисте, питање је колико нам вреде све те истине?
Тужно је да народ који има толико, модерно речено, мотиватора нема чиме да нахрани дух и да се издигне из блата.
Тужно је да народ који има толико тога због чега може да буде поносан живи као гомила зомбија загледана у овај сада најружнији део свог постојања.
Бити Србин је привилегија.
Тема је ауторска.

Ne,nisu vladali 500 godina.
Da otjerali smo ih.
као и обично лупаш, правећи се наиванI okupatori su strani vladari. Onda možeš da kažeš da ni Bosna nije imala strane vladare. Drugo, šta je sa Srbima koji su živeli pod Mađarima, Austrijancima i Mlečanima?
Baš smo ih otjerali...
Došli smo od toga da Srbi uopšte nisu imali stranog vladara do toga da samo nisu svojevoljno birali stranca za vladara.као и обично лупаш, правећи се наиван
постављач теме, а и ја у одговору, говоримо о чињеници да Срби нису постављали, имали нити бирали туђинце за владаре, пре свега мислећи на Србе у Србији
за разлику од, нпр. теби блиских, околних народности

не знам одакле си ти пошао и где си дошао, али ти случајеви су били у околностима окупацијеDošli smo od toga da Srbi uopšte nisu imali stranog vladara do toga da samo nisu svojevoljno birali stranca za vladara.
A Habzburgovci kada su 1718. osnovali kraljevinu Srbiju da li je to isto bila okupacija?
Došli smo od toga da Srbi uopšte nisu imali stranog vladara do toga da samo nisu svojevoljno birali stranca za vladara.
A Habzburgovci kada su 1718. osnovali kraljevinu Srbiju da li je to isto bila okupacija?
A svi ostali u Evropi jesu?не знам одакле си ти пошао и где си дошао, али ти случајеви су били у околностима окупације
да, Срби никад нису бирали туђинце за своје владаре
Taj nije bio srpski vladar, već jugoslovenski.