SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
A sto ne citas RATI i MIR nego Anabelu Basalo a?
CcccCCcC

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aauuuuuuuu,brate,ovde sve same estradne licnosti,baje i cice,pa sta cete na netu,malo vam sjaj holivuda i razvratne zurke...PLESsitnihDEMONA:I ja sam je citao...sasvim slucajno.Bivsa koleginica je donela na posao. Jos pre toga mi ortak prica kako je citao neke recenzije u novinama...bla,bla...kako je knjiga pervaerzna do srzi,kako opisuje sve,maltene *****,da se i muskarci stide dog detaljnog opisa dok citaju...bla,bla...
Ja procitao....i nista. Nista od svega toga navedenog nisam primetio. Tek ponesto u tragovima. Knjiga je interesantna. Mislim... mrzelo da procitam do kraja...ostalo je mozda dve glave ili tako nesto...
Stekao sam utisak da citam u krug. Kao da je koristi ogranicen broj recenica i onda ih vrti u krug. Ali...interesantno...
Inace sam Anabelu i privatno upoznao...jako prijatna zena.
Samatha...nisam toliko militantan da bih citao Rat i Mir.Samantha Jouns:A sto ne citas RATI i MIR nego Anabelu Basalo a?CcccCCcC
![]()
jel ta knjiga ovako pocinje...PLESsitnihDEMONA:Samatha...nisam toliko militantan da bih citao Rat i Mir.![]()
Ne volim nasilje!
![]()
![]()
I koleginica nije donela Rat i Mir,nego "Zena s greskom"...zamisli da je donela..."Dnevnik jedne geishe" ili tako nesto...satvrno nema smisla da me uznemirava na radnom mestu.
Znam ja jednu dobru knjigu...mozemo veceras,kad dodjes,da citamo zajedno...da nam ne bude dosadno.![]()
![]()
Rodjace,citirao si pogresnu licnost. A uz to si i promasio temu. A pored toga si i ljubomoran.master_of_errors:aauuuuuuuu,brate,ovde sve same estradne licnosti,baje i cice,pa sta cete na netu,malo vam sjaj holivuda i razvratne zurke...![]()
ja sam citirao tebe...to se lepo vidi..ako treba da budem ljubomoran sto si upoznao jebljivu babu koja je skoro ugradila vestacke zube,onda stvarno pukooooooooooh od ljubomore...in your dreams pal...PLESsitnihDEMONA:Rodjace,citirao si pogresnu licnost. A uz to si i promasio temu. A pored toga si i ljubomoran.
Nisam rekao da sam yebao Anabelu,vec da sam je upoznao. Slucajno. I da ne bi bio vise ljubomoran...ne cujem se sa njom,ne vidjam se,ne ***** se sa njom (to radim sa Samathom...sad mozes da crknes od ljuboomore)...samo sam je upoznao i kratko procaskao sa njom.
Nije neka riba...ja sam samo pomenuo da je prijatna zena.rastamann:Chekajte, a Anabela Basalo je kao....do jaja?
mozda ima tu visinu...kako za kogarastamann:A i ona je kao...do jaja...
Nudista:I like Black magic woman because they are perfect in the bad.
Ebaga na usta pogolema.
Max_Dolphin:*** Svi mi imamo vrline i mane, a pronaci osobu koju cemo da volimo sa njenim manama i ona isto tako da voli nas sa nasim manama - to je karakteristika prave ljubavi... Drugim recima "srodne duse"... :wink: Smatrajte sebe veoma srecnom osobom ako imate tu privilegiju da budete deo takve ljubavi...
P.S. Niko nije idealan. :-)
ona_1:Niko nije savrsen ..., prema tome ne mozemo ni naci savrsenu osobu za sebe. treba svoja ocekivanja da stavima na ljestvicu koju mogu da dostignu one osobe koje nam izgledaju interesantne, koje nas privlace i s kojim se ugodno osjecamo. mozda kad je bolje upoznamo, predzemo preko njihovih mana i upravo u toj osobi vidimo to savrsenstvo (ako znamo uopste sta je to!!!). Vazno je da hemija i fizika stima...
istrazivach: