Biti sa nekim drugim zbog svadje, osvete, a u vezi sam

Citam ovde na forumu, a i vidjao sam pojavu par puta, da devojka ima decka i ok, imaju nekih problema, posvadjaju se, medjutim ona potegne ono "sledeci put (kada se posvadjamo, kada me iznerviras, povredis) , smuvacu se drugim sutra uvece".
I ok, devojka to uradi sutradan, medjutim dva-tri dana posle, ona hoce nazad tom momku kome je govorila da ce otici sa drugim.

Da li ste mozda imali slicno iskustvo sa nekom osobom, znate nekog ko je imao slicno iskustvo i kako bi ste reagovali ili ste reagovali u takvoj situaciji?

Kako objasnjavate ovu pojavu?

Jeste klinacki, ali video sam ljude sa 20+ godina da se ponasaju ovako, tako da zanima me da li je to nezrelost, manipulacija, ucena ili nesto drugo?

Pa, ono, rade to i u 40 i 45 godina.:)

Sta je tu problematicno?

Budes laf i pustis je da zivi svoj zivot.:)

Zena koja voli to ne radi, znaci nemas dilemu ni po jednom osnovu.

Nisam to nikome napravila, ali su napravili meni. Nije to bilo iz osvete, nego iz frustracije i nemoći (tako ja sebe tešim, šta mogu kad sam bila sa kretenima). Ako sam se i smuvala s nekim, to je bilo kad se veza već raspala i nije bilo povratka. A drugarici jako zameram šta je to radila sadašnjem mužu, još se postavlja kao da on može da bude srećan šta je ima, samo ne znam koja budala bi to trpila da i sam nema neki interes u svemu tome ili i on nju vara pa prešućuju pa dokle ide. U svakom slučaju grozno. I uopšte ne bi rogoborila po tome da te iste osobe ne nameću ćudoređe u društvu i ko bi kako trebao da se ponaša, ali opraštam im, jer valjda imaju nekih kvaliteta za prijateljstvo dok su za partnera grozota.

Citam ovde na forumu, a i vidjao sam pojavu par puta, da devojka ima decka i ok, imaju nekih problema, posvadjaju se, medjutim ona potegne ono "sledeci put (kada se posvadjamo, kada me iznerviras, povredis) , smuvacu se drugim sutra uvece".
I ok, devojka to uradi sutradan, medjutim dva-tri dana posle, ona hoce nazad tom momku kome je govorila da ce otici sa drugim.

Da li ste mozda imali slicno iskustvo sa nekom osobom, znate nekog ko je imao slicno iskustvo i kako bi ste reagovali ili ste reagovali u takvoj situaciji?

Kako objasnjavate ovu pojavu?

Jeste klinacki, ali video sam ljude sa 20+ godina da se ponasaju ovako, tako da zanima me da li je to nezrelost, manipulacija, ucena ili nesto drugo?

Pametne zene uvek imaju dovoljno rezervnih kombinacija, tako da se ne gubi vreme ako u aktuelnoj vezi nesto zaskripi. To je npr. prva lekcija koja se izucava na ovom forumu. Ili mozda druga, nebitno.

Back