- Poruka
- 43.004
Upoznala sam jednu ženu prije 2,5 godine (prilikom posla)
U međuvremenu se družimo svaki dan preko whatsappa pišemo i izlazimo .
Napustila je muza prije 3 godine jer kako je kazala "živeli su kao brat i sestra"
Lijepa i bas gde se god pojavi magnet je
Visoka duga plava kosa i plave oci, motoristkinja
Neki dan mi je ispričala da ima nekog tipa i da je taj tip bio razlog sto je napustila muza , taj tip je bio u njihovom društvu i svi su motorima odlazili na te ture
On je oženjen ima veliku kuću dvoje odrasle dece, ženu i ljubavnicu
Danas sam joj rekla da pod hitno trazi drugog covjek i da preseče to njegovo palim te i gasim te po potrebi
Kaze nije to tako jednostavno , gde da nađem coveka radim po celi dan pa često i vikendom.
Zar je to razlog da te neko pravi budalom ? Nikad on ženu nece napustiti i srušiti zivot koji je gradio 25 godina zbog tebe jer da je ljubav on o tome nebi razmišljao tolike godine ......
Zasto zene postaju ljubavnice ?
Zasto muskarci postaju ljubavnik?
Gde je tu samopostovanje?
U međuvremenu se družimo svaki dan preko whatsappa pišemo i izlazimo .
Napustila je muza prije 3 godine jer kako je kazala "živeli su kao brat i sestra"
Lijepa i bas gde se god pojavi magnet je
Visoka duga plava kosa i plave oci, motoristkinja
Neki dan mi je ispričala da ima nekog tipa i da je taj tip bio razlog sto je napustila muza , taj tip je bio u njihovom društvu i svi su motorima odlazili na te ture
On je oženjen ima veliku kuću dvoje odrasle dece, ženu i ljubavnicu
Danas sam joj rekla da pod hitno trazi drugog covjek i da preseče to njegovo palim te i gasim te po potrebi
Kaze nije to tako jednostavno , gde da nađem coveka radim po celi dan pa često i vikendom.
Zar je to razlog da te neko pravi budalom ? Nikad on ženu nece napustiti i srušiti zivot koji je gradio 25 godina zbog tebe jer da je ljubav on o tome nebi razmišljao tolike godine ......
Zasto zene postaju ljubavnice ?
Zasto muskarci postaju ljubavnik?
Gde je tu samopostovanje?