Biti ljubavnica

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.004
Upoznala sam jednu ženu prije 2,5 godine (prilikom posla)

U međuvremenu se družimo svaki dan preko whatsappa pišemo i izlazimo .

Napustila je muza prije 3 godine jer kako je kazala "živeli su kao brat i sestra"

Lijepa i bas gde se god pojavi magnet je
Visoka duga plava kosa i plave oci, motoristkinja

Neki dan mi je ispričala da ima nekog tipa i da je taj tip bio razlog sto je napustila muza , taj tip je bio u njihovom društvu i svi su motorima odlazili na te ture

On je oženjen ima veliku kuću dvoje odrasle dece, ženu i ljubavnicu

Danas sam joj rekla da pod hitno trazi drugog covjek i da preseče to njegovo palim te i gasim te po potrebi

Kaze nije to tako jednostavno , gde da nađem coveka radim po celi dan pa često i vikendom.

Zar je to razlog da te neko pravi budalom ? Nikad on ženu nece napustiti i srušiti zivot koji je gradio 25 godina zbog tebe jer da je ljubav on o tome nebi razmišljao tolike godine ......

Zasto zene postaju ljubavnice ?
Zasto muskarci postaju ljubavnik?

Gde je tu samopostovanje?

Napustila je muza prije 3 godine jer kako je kazala "živeli su kao brat i sestra"

Neki dan mi je ispričala da ima nekog tipa i da je taj tip bio razlog sto je napustila muza , taj tip je bio u njihovom društvu i svi su motorima odlazili na te ture

Danas sam joj rekla da pod hitno trazi drugog covjek i da preseče to njegovo palim te i gasim te po potrebi

Kaze nije to tako jednostavno , gde da nađem coveka radim po celi dan pa često i vikendom.

Zar je to razlog da te neko pravi budalom ? Nikad on ženu nece napustiti i srušiti zivot koji je gradio 25 godina zbog tebe jer da je ljubav on o tome nebi razmišljao tolike godine ......

Nisam tvoje laprdanje u uvodnom procitao do kraja, ali se sjecam teme gdje si kukala da ti se radnici svaleraju.
Da te pitam, ali da mi odgovoris onako iskreno, covecanski - sanjas li o tome biti necija svalerka i prozivljavati sve drame koje to sa sobom nosi?
Da li ti je dosadno u zivotu?
Nosis li viklere u kosi?

Nisam tvoje laprdanje u uvodnom procitao do kraja, ali se sjecam teme gdje si kukala da ti se radnici svaleraju.
Da te pitam, ali da mi odgovoris onako iskreno, covecanski - sanjas li o tome biti necija svalerka i prozivljavati sve drame koje to sa sobom nosi?
Da li ti je dosadno u zivotu?

Nisam ni ja tvoje laprdanje procitala
I molim te napusti ovu temu .

Hvala

Ne razumem šta je u takvoj vezi nejasno?
Ljubavnica je uvek na drugom mestu.
Izgleda da se plava lepojka sa tim mestom pomirila...
On ima sve i neće mnogo menjati... osim možda da nađe drugu ljubavnicu...
Pitaš gde je samopoštovanje... Nema ga... to je vrsta kurvičavih ljudi...

Bilo bi možda bolje pitanje šta plavojka traži u njegovom braku,
da li i koliko poštuje njegovu ženu, da ne kažem odraslu decu...
da ne kažem brak koji je građen 25 godina...

Sve te magnet lepojke ostanu same na kraju...

Ne razumem šta je u takvoj vezi nejasno?
Ljubavnica je uvek na drugom mestu.
Izgleda da se plava lepojka sa tim mestom pomirila...
On ima sve i neće mnogo menjati... osim možda da nađe drugu ljubavnicu...
Pitaš gde je samopoštovanje... Nema ga... to je vrsta kurvičavih ljudi...

Bilo bi možda bolje pitanje šta plavojka traži u njegovom braku,
da li i koliko poštuje njegovu ženu, da ne kažem odraslu decu...
da ne kažem brak koji je građen 25 godina...

Sve te magnet lepojke ostanu same na kraju...
Upravu si to je profil ljubavnice /ljubavnika

Ona ima dobro srce , uvijek je nasmejana i vesela ,pomaze svima i nadje ti se uvjek kad te nesto muci i čudi me da je upala u takvu priču, bas me čudi jer je dobrica

Evo letim.

Koji kur*ac tebi smetaju svaleracije?
Zadnje dvije teme koje si otvorila su o svaleracijama.
Pa ona prva je ogroman problem iako bi to ovde drugačije tvrdite , prokockali su poverenje i jedno i drugo! I najverovatnije jedno mora da dobije otkaz ili ce da da otkaz jer to necu oprostiti

A ova današnja tema cenim poverenje koje ima prema meni i ispricala mi tu dramu a posto mi je mnogo draga želim pomoći

Pa ona prva je ogroman problem iako bi to ovde drugačije tvrdite , prokockali su poverenje i jedno i drugo! I najverovatnije jedno mora da dobije otkaz ili ce da da otkaz jer to necu oprostiti

A ova današnja tema cenim poverenje koje ima prema meni i ispricala mi tu dramu a posto mi je mnogo draga želim pomoći
Da si najljepsa na svijetu, bjezao bi od tebe kao od kuge.
Nema sestro za tebe srece, dok si god u kozi u kojoj zivis i rezoniras.

koji joj je nick na krsti?
ostalo dzabe reklama :mrgreen:

Ovim prvim moram suditi jer su Rahmenbedingungen takvi da se njihova ljubav nemoze uklopiti

Ovo drugo pita sta mislim i kažem da je samo seksualni objekat i da to nije zasluzila i da nije potrebno da se mrcvari

A sto se ti toliko zauzimas za ljubavnicu/ljubavnika ?
Nemam curu, zenu, ljubavnicu, ne zelim ih, a sta si se ti toliko uspalila oko svaleracija?

Ti kao Bepina u Malom mistu.

Back