Biti ljubavnica

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je to i zasto zene pristaju na taj status?

Da li je to gazenje principa i patrijahalnih svatanja ili je to
prosto nepromisljenost ili pak suprotno..vrlo sracunata promisljenost

I sta kada u takvoj vezi pocnu da se brkaju seks i ljubav?
Kad se zaljubite, ne moze covek posle da vas otrese.

Poslednja izmena:
Jel si mu sad ljubavnica? :mrgreen:

I ljubavnica i žena i najbolji prijatelj i podrška i terapeut i frizer i majka i dete i pajtaš za zahebavanje i pratilac u opijanju, i sagovornik i savetnik....sve što zamisliš... ali ovde nije reč o meni i mom partneru već o pojedinim primercima muškoga roda koji nikada ne pređu granicu odrastanja već ceo život provedu u okviru zvanom nezrelo - neodgovorno - neobavezno - neozbiljno. I tako opšiveni osobinama za izbegavanje gaje stil života koji neke žene hoće da trpe. A neke druge kojima je ova tema posvećena se nakvase do cipelice kad im takav ,,bon vivan,, posveti pažnju makar i na kratko! Jer očigledno je da su takve osobine moćan afrodizijak kod žena!

p.s. ne znam šta predstavlja ovo zeleno iskeženo lice na forumu.

Poslednja izmena:
Ti si muškarac? :lol:

Ne razumeš iz nekog razloga, pa se trudiš da budeš duhovit sa tim glupavim pitanjima. Nisam ja majstor koji rešava probleme zabagovanih tipova koji ne umeju da odrede prioritete u životu pa se ponašaju tako, da bi njihov problem trebalo da razmotre institucije u kojima ima dovoljno zelene površine za šutiranje šišarki jer to je dobro kažu da radiš dok revidiraš svoje stavove. Ako si gledao paklenu pomorandžu znaš kako su dotičnog naučili lepom ponašanju, ako nisi onda ništa. Što se mene tiče možeš i dalje da veruješ da sam muškarac jer ionako nećeš razumeti ništa od onoga što sam napisala.

Ne razumeš iz nekog razloga, pa se trudiš da budeš duhovit sa tim glupavim pitanjima. Nisam ja majstor koji rešava probleme zabagovanih tipova koji ne umeju da odrede prioritete u životu pa se ponašaju tako, da bi njihov problem trebalo da razmotre institucije u kojima ima dovoljno zelene površine za šutiranje šišarki jer to je dobro kažu da radiš dok revidiraš svoje stavove. Ako si gledao paklenu pomorandžu znaš kako su dotičnog naučili lepom ponašanju, ako nisi onda ništa. Što se mene tiče možeš i dalje da veruješ da sam muškarac jer ionako nećeš razumeti ništa od onoga što sam napisala.

Sigurna si da nerazumem? :lol:

Ti si lutko lepa, opasan protivnik muškaraca, čak ispoljavaš mržnju... :lol:

U čemu je tvoj problem, znam da ima leka za sve moguće varijante.... :lol:

Sigurna si da nerazumem? :lol:

Ti si lutko lepa, opasan protivnik muškaraca, čak ispoljavaš mržnju... :lol:

U čemu je tvoj problem, znam da ima leka za sve moguće varijante.... :lol:

Nikada nisam imala problem sa muškim svetom, naprotiv. Ne mrzim muškarce i u mojim postovima nema nikakve pozadine, potisnutih kompleksa ili frustracija iz prošlosti. Činjenica je da postoji tip muškarca koji opisujem, kao što postoji još mnogo tipova ali o njima nije reč u ovoj temi. Nisu mi potrebne nikakve obloge ni lekovi jer ne gajim loše emocije ni prema kome, naročito ne prema muškarcima. To što tranžiram mediokritete i podižem na borbeni nivo diskusiju ne znači da sam bolesna i ispunjena mržnjom.
Pa prema tome da li je sezona lova na patke ili sezona lova na zečeve svejedno je, ko što reče Elmer, žao mi je momci ali ja sam vegeterijanac, lovim sporta radi!

Nikada nisam imala problem sa muškim svetom, naprotiv. Ne mrzim muškarce i u mojim postovima nema nikakve pozadine, potisnutih kompleksa ili frustracija iz prošlosti. Činjenica je da postoji tip muškarca koji opisujem, kao što postoji još mnogo tipova ali o njima nije reč u ovoj temi. Nisu mi potrebne nikakve obloge ni lekovi jer ne gajim loše emocije ni prema kome, naročito ne prema muškarcima. To što tranžiram mediokritete i podižem na borbeni nivo diskusiju ne znači da sam bolesna i ispunjena mržnjom.
Pa prema tome da li je sezona lova na patke ili sezona lova na zečeve svejedno je, ko što reče Elmer, žao mi je momci ali ja sam vegeterijanac, lovim sporta radi!

Neznam, neču ništa da kažem, sama se pročitaj:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/717651-Biti-ljubavnica?p=29913201&viewfull=1#post29913201

Kako si mene okategorisala, prema tome, završavam diskusiju sa tobom.

Sve najbolje.

:kpozdrav:

lepo receno,ko ume da shvati.:ok:

Back