Biti lep??!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Tinar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene cak i vise privlace ruzniji momci..
a i da objasnim zasto:
posto zivim u malom gradu, svi lepi momci su nafurani i obicno slusaju narodnjake, sto ja mislim da zaglupljuje.. oni su, pa.. face. i imali su po hiljadu devojaka, i sve su ih za*ebavali. a, naravno, ja ne zelim da me neko za*ebe..
dok, sa druge strane, tu su i ti momci - neface - koji, verovatno nece zeznuti devojku, jer im se mozda nece ukazati prilika da imaju drugu devojku. mada, to, naravno, nije razlog da se ostaje u vezi..
ja mislim da ti malo ruzniji momci, pa.. mislim da su bolji.. i pametniji.. i mocniji :wink:

winnetou:
a i da objasnim zasto:
posto zivim u malom gradu, svi lepi momci su nafurani i obicno slusaju narodnjake, sto ja mislim da zaglupljuje.. oni su, pa.. face. i imali su po hiljadu devojaka, i sve su ih za*ebavali. a, naravno, ja ne zelim da me neko za*ebe..
dok, sa druge strane, tu su i ti momci - neface - koji, verovatno nece zeznuti devojku, jer im se mozda nece ukazati prilika da imaju drugu devojku. mada, to, naravno, nije razlog da se ostaje u vezi..
ja mislim da ti malo ruzniji momci, pa.. mislim da su bolji.. i pametniji.. i mocniji :wink:
WAY TO GO GIRL!!!!! :D 8)

winnetou:
a i da objasnim zasto:

ne moraju cak ni da budu ruzni...samo ne popularni!!!bravo pametnice... :wink:

Sta dodjavola znaci biti lep??? Jel to nekakav imperativ ili samo fraza??? Sta da radim kad mi drugarice prodaju price da su lepi momci glupi i obrnuto??!!! Ili kad na tv-u cujem izjavu nase poznate manekenke " Ja sam osetljiva na lepotu"??? U kakvom to svetu zivimo, gde su devojke opsednute kilazom i time da na sebi imaju sto vise sminke, a sto je najgore, nema ko da im kaze (pritom mislim na muski pol). Can we stop that??? :x
Danas se sve manje više gleda kroz to koliko je neko lep i ''prijatan'' odnosno ''šarmantan'' što otvara mnoga vrata...Ipak i dalje verujem u unutrašnju lepotu koju je mnogo teže i steći i pokazati nego spoljašnju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back