Biti kavaljer

Investiranje u cascavanje ortaka po kafanama moze biti takodje ravno gluposti ukoliko ti ortaci zapravo i nisu ortaci, a ortaci mogu da se foliraju i da ih vodis, cascavas dugo, a onda te prodaju za dinar, tako da je svakako bolje dati za kvalitetnu zenu nego za neki buljuk imbecila koji samo zele da se napiju, naravno prave prijatelje castiti kad god treba, ali reci da je ovo super, ovo nikako - glupost obicna... Takodje ovo poslednje zavisi od toga kakvu zensku osobu nadjes, ukoliko nadjes normalnu zenu, dostojanstvenu, damu, koja ima svoje ja, koja zna ko je i sta je, nece ti ta ni dozvoliti da joj pridjes ukoliko je tretiras kao stoku. No, to je vec siroka tema.

Cak i kad bacis novac na najgore prijatelje to je pametnije ulozen novac nego kad isti das i najboljoj zeni.Novac iskvari svaku zenu.Njeno poimanje te tvoje investicije je potpuno iracionalno pa zato zarad mira u kuci zeni ne treba dati ni dinara nego cak sta vise treba i njen novac trositi na sebe i na svoje potrebe.
Zena da bi bila poslusna mora da pati i da ispasta, jedino tada ce biti mir u kuci.Dakle mora da je tretiras kao stoku i nikako drugacije.Okaci joj sto vise dece oko vrata budi grub i ohol prema njoj nateraj je da rinta od jutra do mraka i u tvom domu bice blazeni mir i spokoj.Na taj nacin ce i nase drustvo konacno krenuti putem prosperiteta.

Cak i kad bacis novac na najgore prijatelje to je pametnije ulozen novac nego kad isti das i najboljoj zeni.Novac iskvari svaku zenu.Njeno poimanje te tvoje investicije je potpuno iracionalno pa zato zarad mira u kuci zeni ne treba dati ni dinara nego cak sta vise treba i njen novac trositi na sebe i na svoje potrebe.
Zena da bi bila poslusna mora da pati i da ispasta, jedino tada ce biti mir u kuci.Dakle mora da je tretiras kao stoku i nikako drugacije.Okaci joj sto vise dece oko vrata budi grub i ohol prema njoj nateraj je da rinta od jutra do mraka i u tvom domu bice blazeni mir i spokoj.Na taj nacin ce i nase drustvo konacno krenuti putem prosperiteta.

Da li ti imaš decu tj ćerku? :pop: nek ti je bog u pomoci

Deluje surovo ali je u sustini istina.Ja nikad nisam cuo da je neka zena varala muza koji je prema njoj bio ohol i bahat, cak sta vise bas te zene su se borile da sacuvaju porodicu i decu vaspitaju da postuju oca bez obzira na sve.Na drugoj strani zene koje su situiraane i koje imaju sav komfor i paznju od supruga uglavnom padaju na pamet svakojake budalastine .Zato mislim da je ipak bolja solucija da u tim buducim odnosima ja terorisem zenu zarad mira i blagostanja i opstanka porodice.

Znas kako, ti mislis da si pametan, da te nece zaje*ati zena, ok, mozda i nece, zensko mozda nece, ali si zato dobar poligon za manipulisanje od strane muskaraca... Baciti novac na najgore prijatelje (samo ne znam kako mogu uopste da ti budu prijatelji ako su najgori) ne moze da bude bolje nego da time obradujes zenu, izvedes je na veceru, kupis joj nesto, ne sve, ima i olosa sa zenske strane, ali neke zene na lepo vrate lepim... Opet, ni svaka zena nije zasluzila ovakav tretman, ali zato i imas mogucnost da biras...

Takodje, mislim da si sadista, to se dokazuje ovim "mora da pati i da ispasta", i da si se kojim slucajem nasao u vezi sa nekim mojim clanom porodice (zenskim), ja bih te tako prebio za ovo razmisljanje da bi morali bar 5 sati da te sastavljaju... I samo razmisli o tome kakva ti se karma smesi kada ti neko (bilo ko) pokloni svoje vreme, zivot, a ti ga unistavas da pati, sutra ces imati zensko dete koje ce otici za tako nekog mamlaza, pitacu te sta ces onda.

Zene moraju da pate i da ispastaju i sto sam ih vise terorisao to su me vise jurile i opsedale.To sto tebi neke stvari nisu jasne to me uopste ne zanima a po pitanju svega ostalog mislim da mi ne bi smeo ni rec progovoriti u realnom zivotu ma sta da cinim i da radim .

Verujem, samo probaj da nadjes zenu koja postuje sebe, koja je normalna, kvalitetnu osobu, sutnuce te posle 10 minuta price...

Ja mislim da ti nisi ni svestan kako ces nekoj natrcati na brata, a voleo bih nekog takvog, da ga oderem kao macku.

Ljubav tvoja i ne sluti kakve se tebi misli motaju po glavi.Dok on radi ono sto pravi muskarc nikad ne bi smeo ni da pomisli a kamoli da uradi ti potajno ceznes za pravim dasom koji ce usi da ti uvrne i da te tretira pravo muski.

Svaka čast sto si takav!!! Pametni ljudi ce to uvek ceniti,a ostali ? Neka idu u drugu klasu.Predivno je imati lepe manire,ponasati se zastitnicki prema neznijem polu,kamol srece da je takvih vise!Bas je muski!!!

Nema potrebe da me hvalis .Ko vise ceni pravog muskarca nego prava zena.Sonjave bete nikad nisu bile u modi.Sonjavci vrlo brzo dosade jer zene traze da ih pravi muskarac tretira surovo i muski.Zena da bi istinski bila srecna ona mora da pati i da bude nesrecna.:hahaha:

Back