Biti gad ili ne

A možda ovako... Žene, vidiš, kao ni muškarci, ne dele jednu te istu ličnost. Dakle osobine, stavovi, razmišljanja nam ne zavise isključivo od polnog organa. Recimo, da uprostim, Radosavu se sviđaju sponzoruše-kučke-starlete, ali ne znači da se sviđaju i tebi. Jasnije? E pa isto tako imaš devojaka koje vole budale i imaš devojaka koje ih ne vole. Kao i u vašem slučaju.
Znači tvoje pitanje je na nivou "da li voli vanilu ili čokoladu". Mi to ne znamo, nijedan pametnjaković odavde to ne zna.
Svi koji tvrde da žene saaamo vole gadove (a oni su naravno svi predivni i savršeni, ljubi ih majka), samo jure pare, itd, itd, se kreću među takvim ženama i muvaju isključivo takve žene. Kao kad bih ja stalno visila na pragu neke prodavnice među pijandurama i pivom i kukala kako ste svi isti i nigde ne postoji neki intelektualac koji ne pije buhuhu...

Nešto te jednostavno privlači kod takvog sklopa ličnosti koji, s druge strane, privlači ono što ti nisi. Imam drugaricu koju stalno jure baaaš dobrice, a ona voli isključivo budale. Svesna je toga, ne žali se posle kako je bio ovakav i onakav, jednostavno to voli. A tim dobricama se sviđa ona, "opasnica". I svi naravno posle nje kukaju kako smo sve takve, zle veštice. Ja s druge strane ne volim da me neko tretira kao neku jadnicu, nije mi zabavno nimalo.
I probajte nekad da nađete neku sredinu između "dobrice" i "gada". Postoje valjda neke nijanse majku mu. K'o kad bih pitala da li biste nevinu sveticu koja vrišti kad vidi golog muškarca ili biste nimfomanku koja je s drugim svaki dan. Aj malo realnosti, nije ovo film pa da imamo samo crno i belo.

Jedan lik je lepo rekao: "Unless they're a lesbian they want a dick not a pussy". To ti je najprostije objašnjenje. Ne volim ni žene koje su samo njaaaa, ja sam dooobra, i fiiiina, i puna mi usta moralisanja, anđelak.

Ne moraš biti ni dobrica ni gad, budi normalan. U stvari, budi to što jesi, koga briga ko šta voli? Pa nećeš se menjati zbog svake jbt. Ti si fin, ona voli stoku-molim lepo, traži drugu. Samo nema ništa iritantnije od onoga kad neko samo o tome priča, kako je dobar, kako je savršen, nežan, brižan, a nijedna ga neće, sve su zle. Mene je jedan takav dobar i fin proganjao tri godine. Nijedan normalan čovek nema potrebu toliko da hvali sebe i ističe kako je savršen a ostali ne valjaju.

Back