Biti forumaš- domaćin

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to su misevi bez misljenja i obraza,svako iskomplexiran danas pokazuje da je bitan ako glumi psihologa u etiketiranju drugih
I to što je moguće nerazumljivijim rečnikom, ali kad se zaebu pa odvale glupost, to je vrh. :lol:
("Ti si infaltilni troglodit a ja sam esencijalno bitna. Dijametralno sam ti suprotna u metafizičkoj longitudi") lol

Ljudi misle da je ovo rijaliti.
Trebalo bi da izguglaju šta je uopšte FORUM, šta predstavlja, šta je FORUM.
Ne očekujem mudrost kao u Starom Rimu, ali barem neko elementarno ponašanje u skladu sa "forumom".

Uopšte mi nije prijatno što me mnogo ljudi poznaje.
Primećujem da već unapred znam i ko će mi pisati kad otvorim temu.
A nije ni praktično, više maltene nema smisla otvarati nove teme, mislim, drugačije je kad neko nov dođe i pita za savet- ili dobije savet, odnosno savete, ili možda i ne dobije baš puno, ali u svakom slučaju retko dobija uvrede, napade itd.
Da li je vama koji ste ovde dugo isto kao meni?
Sreća i nemam baš nekih problema za otvaranje novih tema, više JA pomažem nekim novim članovima, što je valjda i normalno...
Znači, problem sa "otvaranjem" . Zatvorila sam se.
Izvini, nisam baš razumela, kao tebi? U kom smislu, misliš zatvaraju ti teme?

p.s. Ne bi trebalo bit tako (ili možda bi?) da ljudi po forumima rešaaju probleme. Ni po jada kad bi im odgovarali samo oni koji žele pomoći (da ne ulazim sad u to od koje su vrste problemi, je li nešto čemu može pomoći zdrav razum ili jedino sručnost) ali to nije slučaj. Da bi pisao po forumu (ili bilo gde po internetu) prvo trebaš uzgojit debelu kožu, i isto tako i sam postat malo gov.no, jer će te inače umobolnici proždreti. Ranjiva bi se osoba trebala kloniti foruma imala problema ili ne. Nažalost, ljudi često pomisle kako im je to jedina opcija - mada,naravno, nije.

• Podržavam
Reactions: DUH
@M4j4 @Enina da, ali nekad teško ide.
Sad sam baš čitala komentare na onom našem yt kuvarskom kanalu, i to ti je da se prekrstiš i ako nisi vernik. Nisam znala dal bih neke ljude namlatila, il bi ih sve prosto pobila. Znam da zvuči nenormalno, ali ponekad je teško ostat normalan u komunikaciji (ili samo opservaciji) s ludima i bezobraznima.
p.s. molim da niko ne uzima ove reči lud i normalan ko bukvalno značenje, jer ih ja mrzim i nikad ih ne koristim u bukvalnom mainstream smislu. Znate šta sam htela reći u svakom slučaju.

Baš o tome pričam.
Kao što postoje ljudi koji me gotive, ima nekoliko njih koji bukvalno konstantno prate šta pišem samo da bi napali. E, to već prelazi u "lično", pa se pitam ima li smisla da uopšte više otvaram nove teme.
(Evo ova funkcioniše lol :) )
функционише само до даљњег :per:
А што се тема тиче, да ли је у мору коментара био и неки који је имао смисла?

Back