Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Nista nezgodnije ko sjedit pored osobe koja je kao glavna u drustvu.Ubacuje se u svaku rjec.Ko neka velicina je tu.Ma odmah,.Nece ti hljeba dati,vec pilat po zivcima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista nezgodnije ko sjedit pored osobe koja je kao glavna u drustvu.Ubacuje se u svaku rjec.Ko neka velicina je tu.Ma odmah,.Nece ti hljeba dati,vec pilat po zivcima.
A la presednik.Nista nezgodnije ko sjedit pored osobe koja je kao glavna u drustvu.Ubacuje se u svaku rjec.Ko neka velicina je tu.
I to što je moguće nerazumljivijim rečnikom, ali kad se zaebu pa odvale glupost, to je vrh.Pa to su misevi bez misljenja i obraza,svako iskomplexiran danas pokazuje da je bitan ako glumi psihologa u etiketiranju drugih
Izvini, nisam baš razumela, kao tebi? U kom smislu, misliš zatvaraju ti teme?Uopšte mi nije prijatno što me mnogo ljudi poznaje.
Primećujem da već unapred znam i ko će mi pisati kad otvorim temu.
A nije ni praktično, više maltene nema smisla otvarati nove teme, mislim, drugačije je kad neko nov dođe i pita za savet- ili dobije savet, odnosno savete, ili možda i ne dobije baš puno, ali u svakom slučaju retko dobija uvrede, napade itd.
Da li je vama koji ste ovde dugo isto kao meni?
Sreća i nemam baš nekih problema za otvaranje novih tema, više JA pomažem nekim novim članovima, što je valjda i normalno...
Znači, problem sa "otvaranjem" . Zatvorila sam se.
Što kaže naš narod, da "oguglaš" (reč nema veze sa "Google" haha)Da bi pisao po forumu (ili bilo gde po internetu) prvo trebaš uzgojit debelu kožu,
Postanes gluh za sveŠto kaže naš narod, da "oguglaš" (reč nema veze sa "Google" haha)
функционише само до даљњегBaš o tome pričam.
Kao što postoje ljudi koji me gotive, ima nekoliko njih koji bukvalno konstantno prate šta pišem samo da bi napali. E, to već prelazi u "lično", pa se pitam ima li smisla da uopšte više otvaram nove teme.
(Evo ova funkcioniše lol)
Naravno, inače bi stvarno bilo uzaludno.функционише само до даљњег
А што се тема тиче, да ли је у мору коментара био и неки који је имао смисла?
Šta ono bi tema?обзиром да теби треба само један, ценим, тражи даље, бацај оно што не ваља