Biti dostojanstven

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Svako od nas mora da ima neki limit ispod kog ne ide.
Dostojanstvo se mora cuvati i to je nesto sto treba da ima svaki covek.
Na osnovu toga cenim coveka , ne podnosim smarace i one koji kukumacu i stalno se jadaju da im je tesko.
Imamo svi mi svojih problema i zarad dostojanstva treba da ih nosimo u sebi i da se ne jadamo bilo kome.
Eto pre neki dan na poslu tri koleginice dobile otkaz pa se odmah dale u kuknjavu suze liju pritiskaju ih krediti , tu su i dugovi samohrane su majke trte mrte.
Smaraju svetski i dave me kao da i ja nemam svojih muka i problema.Muci i mene ovo vreme nema snega a ide mi se na skijanje pa cutim i trpim nikog ne smaram niti ga davim.Imam visak novca koji ne znam gde da investiram , BMW jos nije izbacio restilizovani X6 a meni se kupuje i sve to podnosim i cutim trpim i nikoga ne smaram.

Na osnovu toga cenim coveka , ne podnosim smarace i one koji kukumacu i stalno se jadaju da im je tesko.
Imamo svi mi svojih problema i zarad dostojanstva treba da ih nosimo u sebi i da se ne jadamo bilo kome.
Eto pre neki dan na poslu tri koleginice dobile otkaz pa se odmah dale u kuknjavu suze liju pritiskaju ih krediti , tu su i dugovi samohrane su majke trte mrte.
Smaraju svetski i dave me kao da i ja nemam svojih muka i problema.Muci i mene ovo vreme nema snega a ide mi se na skijanje pa cutim i trpim nikog ne smaram niti ga davim.Imam visak novca koji ne znam gde da investiram , BMW jos nije izbacio restilizovani X6 a meni se kupuje i sve to podnosim i cutim trpim i nikoga ne smaram.

daj i ti otkaz

Ja samo sprovodim ono sto je propisano pravilnikom koji je opste poznat svim zaposlenim.Neispunjavanje radne obaveze i krsenje radne discipline dovelo je do toga da dobiju otkaz.Ja sam samo evidentirao njihove propuste i sabrao im sve kaznene bodove.

Alal ti vera...

U kojoj ustanovi radis ?

Kako ti je ime i prezime?

Hocu da te prijavim za sovinizam i seksizam, i pokazem celom kolektivu u kom radis kakave komentare ovde pises . :)

Tebe mama baš nije volela:sad2:

Radne obaveze se umetnice u realnom zivotu moraju ispunjavati i to bez izuzetka tu nema sovinizma ni seksizma a doticne mogu da se zale upravi za vodovod gde i ti mozes da im se pridruzis sa flautom pa da od toga napravite neki performans.:mrgreen:Od kako sam postavio video nadzor i kad su postavljeni citaci kartica nema vise mogucnosti da se lodache izvlace i vrdaju.Koga od njih uhvatim na penal samo mu saberem izostanke i pedaliranje sledi momentalno.Uostalom na njihovo mesto ce doci mladje:per: i ambicioznije koje ce zasigurno biti zeljne dokazivanja a ja nemam nista protiv toga ja sam tu da im izadjem u susret.

Ti si usamljen Sugenzi, i treba ceniti to sto ne kukas povodom toga, to jeste.:ok:

Ja sam u sustini uvek "za " Zajecarsko :per: ali sa otkazima se nisam sprdao mada mi uopste nije tesko palo da im ih urucim i ne znam zasto su one toliko dramatizovale.Zar je greh voleti sebe i biti odgovoran

Slažem se da je potrebno maksimalno da se suzdržimo na mestima gde nas mogu videti neki ljudi. A to što ćemo sa nekim da popričamo i nije loše (samo ako ta osoba hoće da sluša te priče) ti me se olakšavamo, praznimo, imamo neku utehu ako nas ta osoba razume

Radne obaveze se umetnice u realnom zivotu moraju ispunjavati i to bez izuzetka tu nema sovinizma ni seksizma a doticne mogu da se zale upravi za vodovod gde i ti mozes da im se pridruzis sa flautom pa da od toga napravite neki performans.:mrgreen:Od kako sam postavio video nadzor i kad su postavljeni citaci kartica nema vise mogucnosti da se lodache izvlace i vrdaju.Koga od njih uhvatim na penal samo mu saberem izostanke i pedaliranje sledi momentalno.Uostalom na njihovo mesto ce doci mladje:per: i ambicioznije koje ce zasigurno biti zeljne dokazivanja a ja nemam nista protiv toga ja sam tu da im izadjem u susret.

Predstavi se ko si, i bice veselo :))))
A i onako moze sve da se sazna :mrgreen:

Nahebbaces Sugice :ok:

Ne roptati nad sudbinom kletom. Dostojanstveno podneti kad ti sef uruci otkaz i pljuniti makar u sebi sto si isao i kupovao mu cigare i dorucak. Mastati kako mu busis gume na tom njegovom BMW X6 i moliti se da ga lavina zatrpa kad bude bio na zimovanju :zkez:

Dostojanstveno se osvetiti :zloca:

Izgleda da cu dobiti i ja otkaz, ne znam sta mi je :lol:

- - - - - - - - - -

Alal ti vera...

U kojoj ustanovi radis ?

Kako ti je ime i prezime?

Hocu da te prijavim za sovinizam i seksizam, i pokazem celom kolektivu u kom radis kakave komentare ovde pises . :)

:rotf: :rotf:

pa u redu je potreba za kukanjem mislim, kad ti se kuka kuka ti se i nema boga, samo bi da kukas i da kukas. jedino sto nece svuda da te tetoshe

- - - - - - - - - -

mozes da cutis ali nisu dzabe izmisljene kukaonice npr psiholozi i slicna mesta
forumi : )))
drugari

meni je pao nivo osecam te posledice samo zaboravim pa pisem tako... valjda bi trebalo stalno da se secam da imam nivo i tako da sam odmerena ne valja kad padne

Predstavi se ko si, i bice veselo :))))
A i onako moze sve da se sazna :mrgreen:

Nahebbaces Sugice :ok:

Autoritet i pravila koja on uspostavlja na poslu se moraju postovati i to neke nauce na laksi a neke na tezi nacin.One koje to ne postuju morace da potraze neki drugi posao ili ustanovu gde se javasluk tolerise Neko bi vec morao da te obavesti da nema vise radnickog samoupravljanja i da je drug Tito umro.:per:Karakteristike koje sam im napisao kvalifikovale su ih za klozetarke i tesko da ce vise igde naci neki korektan posao.:whistling:

Poslednja izmena:
Autoritet i pravila koja on uspostavlja na poslu se moraju postovati i to neke nauce na laksi a neke na tezi nacin.One koje to ne postuju morace da potraze neki drugi posao ili ustanovu gde se javasluk tolerise Neko bi vec morao da te obavesti da nema vise radnickog samoupravljanja i da je drug Tito umro.:per:Karakteristike koje sam im napisao kvalifikovale su ih za klozetarke i tesko da ce vise igde naci neki korektan posao.:whistling:

Ne smes da otkrijes idetitet ??

Jel su koleginice znale da ih snimas kamerom ?

Imam vezu u drzavnoj bezbednosti, pa cu otkriti ko si i odakle pises :manikir:

Back