Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Besna sam,bas,bas,bas..Prica ide ovako-mm i ja ovog vikenda slavimo prvu godisnjicu braka,i to svi znaju,isplanirali smo lud i romantican vikend,njemu to toliko znaci,prosto danima prica samo o tome,a i ja sam zeljna da se opustimo zajedno i da na dva dana zaboravimo na sve osim na nas.
Dakle restoran,seks,izlazak,seks,setnja po Palicu,seks..itd..
Oboje smo tako uzbudjeni sto smo eto docekali prvu godisnjicu,sto se volimo i sto..eto to je nesto posebno sto ne zelimo da nam bilo sta pokvari.ALI
naravno,naravno da se nesto dogadja..malopre me zove sestra od tetke i kaze eeeeeeee mi svi dolazimo biraj subota ili nedelja.
Ja u soku,crvenim,mucam..i shvatam da moram da biram izmedju carobnog vikenda izmedju nase godisnjice prve,posebne i docekivanja gostiju.I to sam uradila,jesam,i bas me briga..ustvari nije me briga grizem se u sebi ko rovac..
ODBILA SAM GOSTE.Fino sam objasnila kako stvari stoje i to je to.Ali ti gosti su se vec najavili jednom,pa otkazali,onda su hteli sledeci vikend ali moj muz je radio ceo taj vikend,pa su oni koji su penzioneri predlozili da samo mm i ja menjamo smene ili uzimamo slobodan dan,kako bi oni dosli,sto opet nismo mogli,a i bezobrazno je,i na kraju se sad javljaju da dolaze,a znaju da nam je godisnjica.Mene to nervira.P.S.moji roditelji misle da sam uradila strasnu stvar sto sam im rekla da smo zauzeti mm i ja i da samo svrate sledeci vikend..I STA SAD..Da li sam ja jedno sebicno odvratno stvorenje kome je stalo do sopstvene udobnosti ili je trebalo da branim svoje pravo da ..sta god..toliko sam besna da ne mogu ni da razmisljam glavom..
Hehe ..besna sto volis sebe vise nego setru od tetke

Da si poremetila planove zbog nje, bila bi jos vise besna na sebe, besna sto nemas svoje ja i dozvoljavas da ti druge govore sta ces i kako