Bitcoin i druge kriptovalute, kako cela stvar funkcioniše i čemu to služi

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Faza pročišćenja... trajaće dok spekulanti bez razumevanja tehnologije masovno ne odustanu. Polako.

Nema potrebe za razumevanjem nekih nerd gluposti.

Pitanje je zašto bi neki lažni torent bio vredan.

Ja obično obrišem torent na kome nema ništa zanimljivo (kao što nema na btc).

Zato je baš simpatično što će Tixi imati neto vrednost 0 eura u narednim satima.

Zato je baš simpatično što će Tixi imati neto vrednost 0 eura u narednim satima.

Odlično, ti si provalio da te nerd gluposti nemaju vrednost, drži se podalje i smej nam se uvek kada cena padne. Nikako nemoj da ulažeš.

Faza pročišćenja... trajaće dok spekulanti bez razumevanja tehnologije masovno ne odustanu. Polako.

Bogami nzn videcemo ali mnogi koji nece da uzmu gubitak cakaju da se izvuku ali je svakako uzdramno poverenje ovakvim turbulecijma ,,,tu mora biti jos jedan veliki pad posto je ogromna kolicina novca zakovana na vecim vrednostima ,,,

goldman saks kupio mjenjacnicu poloniex za 400 miliona doalra,jasan znak da kriptovalute imaju buducnost i da ce se njima trgovati u decenijama koje dolaze.

https://www.bloomberg.com/news/arti...-backed-circle-buys-digital-exchange-poloniex

А ко ће да заради од трговине у будућности? Ти или Голдман Сакс?

Ako dodje do masovnog usvajanja u buducnosti sto je vrlo vjerovatno vrlo lako moze da se desi da bitcoin ima trzisnu kapitalizaciju od 1 triliona dolara (1.000 milijardi dolara) sto bi znacilo cijenu 1 Bitkoin-a 1.000.000 dolara.

Back