Bit Defender

gorki2

Zainteresovan član
Poruka
305
Da li neko koristi ovaj AV. Planiram uskoro formatirati hard pa bih ga mozda isprobao. Dobio sam neke savete da je navedeni AV izvanredan. Ima li neko kakvih iskustava sa njim.

Ja sam ga dugo vremena koristio veoma je dobar ali moras da ga redovno da radis update defenicija virusa i to je to ja sa time av-om nisam imao problema u radu

Znaci ipak ga ne koristis vise. Jedan moj kolega ga je instalirao na racunar koji je pre toga imao drugi AV i posle prvog scana napravio mu pravi kuršlus da nije moglo bez formatiranja da se završi, yebo mu po sistemu sve redom. Drugi opet kaže treba ga instalirati na svež win i nista ne prolazi. Sad ja bi hteo ovo drugo al se bojim ovog prvog. Jesi li ti imao nešto slično?

8-) da da da
ocenjen kao do jaja na netu
koristio sam ih skoro sve
i za sada je najbolji bit def.
jedino nadji .exe fajl koji vrsi check serijskog broja pa ga u firewall-u zakljucaj da nema izlaz ili to ili kupi
heh

Ja koristim kaspersky 5 pro. Ali pre neki dan sam bitdefender pro. plus 8 instalirao prijatelju na komp. I izgleda mi ok taj av. Isao sam na stranice na kojima ima virusa i nije propustio nijedan. Jedino mi je zamerka sto dugo skenira komp.
I bolje je iskljuciti firewall zato sto je dosadan, stalno nesto pita.

Znaci sve u svemu deluje mi kao ok av.

Ja sam instalirala prije par mjeseci BitDefender 8 PRO i zadovoljna sam jer u njemu imam sve. Uz njega koristim još samo Ad-Aware SE Personal.
Prije sam koristila Kasperskog (koji nije htio da se update-uje, pa prešla na Kasperskog 5, počeo da brljavi i reinstalirala ga skroz. Imala sam ZoneAlarm, Spybot&Destroj, Ad-Aware SE, SpywareGuard, WinPatrol...
Znači, poskidala sam sve i ostavila samo Ad-Aware i BitDefender. I to je to. Do duše, traži svaki dan update, ali ne traje dugo. Uz njega sam dobila licencu. Kada sam instalirala BD nisam radila reinstalaciju OS i nije mi pravio probleme.
Mogu reći da sam zadovoljna.

Back