bisexualizam

luana:
da li bi se upustila u vezu sa biseksualcem? koliko ti je uopste vazno s kim je bio i s kim ce biti posle tebe?

LUANA,TI ME BAS INSPIRISES...POZNAJEM JEDNU LUANU ,BRAZILIJANKU ,KOJA JE BISEX .NO DOBRO ;LICNO SAM HETERO ,ALI NE BIH IMALA NISTA PROTIV JEDNOG GAY ISKUSTVA POD USLOVOM DA ME KOD TE OSOBE NESTO NEODOLJIVO PRIVLACI - NA KRAJU JE JEDNA IGRA ,UPOZNAVANJE .SA TRENUTNOG STANOVISTA TAKO VIDIM STVARI :).OSIM TOGA KAKO MOGU ZNATI DA LI BI MI SE SVIDELO AKO NISAM PROBALA ZAR NE? NIJE MI VAZNO SKIM CE BITI I SKIM JE BIO NEGO KOLIKO JE INTELIGENTNA OSOBA ; NEMOJ ME KRIVO SHVATITI POD TIM PODRAZUMEVAM ODNOS ZA JEDAN NEOPHODAN EMOTIVNI, SOCIJALNI ,ZDRAVSTVENI ASPEKT. DA ,KURIOZITET, MADA MISLIM I DALJE DA JE SEX INTERESANTNIJI SA MUSKARCIMA JER JE ETO KOMPLETAN.

VOKATIV-A:
luana:
da li bi se upustila u vezu sa biseksualcem? koliko ti je uopste vazno s kim je bio i s kim ce biti posle tebe?

LUANA,TI ME BAS INSPIRISES...POZNAJEM JEDNU LUANU ,BRAZILIJANKU ,KOJA JE BISEX .NO DOBRO ;LICNO SAM HETERO ,ALI NE BIH IMALA NISTA PROTIV JEDNOG GAY ISKUSTVA POD USLOVOM DA ME KOD TE OSOBE NESTO NEODOLJIVO PRIVLACI - NA KRAJU JE JEDNA IGRA ,UPOZNAVANJE .SA TRENUTNOG STANOVISTA TAKO VIDIM STVARI :).OSIM TOGA KAKO MOGU ZNATI DA LI BI MI SE SVIDELO AKO NISAM PROBALA ZAR NE? NIJE MI VAZNO SKIM CE BITI I SKIM JE BIO NEGO KOLIKO JE INTELIGENTNA OSOBA ; NEMOJ ME KRIVO SHVATITI POD TIM PODRAZUMEVAM ODNOS ZA JEDAN NEOPHODAN EMOTIVNI, SOCIJALNI ,ZDRAVSTVENI ASPEKT. DA ,KURIOZITET, MADA MISLIM I DALJE DA JE SEX INTERESANTNIJI SA MUSKARCIMA JER JE ETO KOMPLETAN.

ova luana nema veze sa brazilom, ali ima sa "atlantidom" (b. pekic) :) malo si modifikovala moje pitanje (zanima me da li bi cinjenica da muskarac koji te privlaci ima iskustva sa "obe strane" uticala na tvoju zelju/odluku da budes sa njim u vezi), ali ne mari - zadovoljstvo je citati tvoje komentare. da li smem da te pitam za godine?

atlantida - ne razumen ?ako je vazno -objasni.
hvala za zadovoljstvo,meni je takodje- kao povratna info ! godine ...kako neprijatna tema -prva asocijacija su uvek zivotni bilansi a ja sam stalno u "crvenom" !tridesetak...
skoro sam bila u situaciji da bistrim tu dilemu u svojoj glavi ...i mogu ti reci ,da...da...kako da objasnim,nisam bila ni malo skandalizovana ZELJOM da
zapocnem taj mozda ,eksperiment- za pocetak-medjutim da bih imala rezultat pravih vrednosti ,morala bih da pruzim i odredjeni vremenski period ?!kako mogucnosti za to nisu bas postojale ,onda sam se zadovoljila predivnim osecajem koji mi se desio,
a to su "leptirici u stomaku "...da to je svakako zbog osobe sa kojom sam imala jako dobar feeling ,a ne zbog situacije - pa znaci ,u startu mi to ne bi bio nikakav problem,nastavak bi sledio ili ne bi u zavisnosti od razvitka...mada mislim da bih to videla kao vrstu igre- sto je moguce vise fer play.
a sta je sa tvojim godinama...?

hm, cini mi se da razumem o cemu pricas; nesto slicno se desilo i meni nedavno. a onda mi se desilo i da se zaljubim u bi tipa...haos sa identitetima, nemam vise pojma nista o sebi :)
godine nisu problem pitanje (to bar mogu da procitam iz dokumentacije, za razliku od gore pomenutih dilema :) - 25.
atlantida je roman borislava pekica - preporuka
pozdrav, luana

Evo i ja da prokomentarisem nesto. Smetalo bi mi i to jaaaaaako. Nekako mi se to gadi, vise nego lezbo scena, moram da priznam, verovatno je prisutnija u filmovima pa smo nekako navikli na nju. Ja licno ne volim da vidim ni na filmu kada se dva muskarca ljube, nemam nista protiv toga ali ne bi zelela da ucestvujem u tom trouglu, to mi je nekako bljak.:sad2:

Back