Bisex

E,ljydi ja sam y problemy. . .ja sam bisex,i swidja mi se jedna sa kojom izlazim a i ona meni kazxe da se i ja njoj swidjam,i treba wecxeras da izadjemo,a ja nzm sxta treba da yradim ? netjy da se smori ! ! ! pls pomagajte. . .xwala:heart:
Biseksualnost u trenutku duplira tvoje mogućnosti da u subotu odeš na spoj... :whistling:

hvala Pisac87 . . .e pa sad. . .njenu sliku ne bi bas,a ni moju. . .mislim stvar je u tome sto puno ljudi dolazi na ovaj forum pa me mozda neko prepozna xD

kreptoman kad bi imala praznu gajbu i bilo bi moguce ! ali stvar je u tome sto uvek odemo na isto mesto i uvek isto,i mislim da ce poceti da se smara,pa hocu veceras nesto drugacije,ako me razumete ?

Pošalji mu preko PM-a i rešena stvar i zadovolji njegovu radoznalost.ne moraš to da deliš sa celim forumom ako samo njega to zanima.

hvala Pisac87 . . .e pa sad. . .njenu sliku ne bi bas,a ni moju. . .mislim stvar je u tome sto puno ljudi dolazi na ovaj forum pa me mozda neko prepozna xD

kreptoman kad bi imala praznu gajbu i bilo bi moguce ! ali stvar je u tome sto uvek odemo na isto mesto i uvek isto,i mislim da ce poceti da se smara,pa hocu veceras nesto drugacije,ako me razumete ?

A u chemu je fazon, ti si bisex ali te je sramota toga ...?...

Ne, ja mislim da joj nije jasno kako da zavodi zensko.

@Anonimus
Pricajte o bivsim momcima, ta muka ce vas sigurno naterati da padnete jedna drugoj u zagrljaj i nadjete zajednicki jezik.

Back