Biserje iz bloga Krstarice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I koliko još života da pročitamo sve što entuzijastični blogeri i forumaši pišu...

Hvala kolega na dobrodošlici i na pojavljivanju.
Kao moderator Bloga, i neko ko je amaterski napisao na tom istom Blogu oko 900 tekstova na razne teme i raznih spisateljskih žanrova, imao hiljade i hiljade čitanja (sve su ovo činjenice a ne samohvalospev), nikada ne bih sebi dopustila da ovako nešto kažem bilo kome ko na Blog krstarice dodje da objavi. Posao moderatora, a i kultura ophodjenja, nije da javno procenjuje čije pisanje vredi i koliko, da li mu se forumaš dopada ili ne, već nalažu da se poželi dobrodošlica, ako ne srdačno, onda bar kulturno. Takodje je posao moderatora da održava mir na svom forumu, u sklopu Pravilnika bez obzira da li mu se lično nešto svidja ili ne.

Molila bih Vas kolega da obrišete ovu temu.
Postavljač je takodje saglasan.

Hvala, i ko god poželi da sa svojim amaterskim pisanjima dodje na Blog Krstarice, dobrodošao je. Lično ću ga sačekati :)

ps možda će neko i ući u poznate pisce....pa, niko se poznat nije rodio :lol:

Poslednja izmena:
Hvala kolega na dobrodošlici i na pojavljivanju.
Kao moderator Bloga, i neko ko je amaterski napisao na tom istom Blogu oko 900 tekstova na razne teme i raznih spisateljskih žanrova, imao hiljade i hiljade čitanja (sve su ovo činjenice a ne samohvalospev), nikada ne bih sebi dopustila da ovako nešto kažem bilo kome ko na Blog krstarice dodje da objavi. Posao moderatora, a i kultura ophodjenja, nije da javno procenjuje čije pisanje vredi i koliko, da li mu se forumaš dopada ili ne, već nalažu da se poželi dobrodošlica, ako ne srdačno, onda bar kulturno. Takodje je posao moderatora da održava mir na svom forumu, u sklopu Pravilnika bez obzira da li mu se lično nešto svidja ili ne.

Molila bih Vas kolega da obrišete ovu temu.
Postavljač je takodje saglasan.

Hvala, i ko god poželi da sa svojim amaterskim pisanjima dodje na Blog Krstarice, dobrodošao je. Lično ću ga sačekati :)

ps možda će neko i ući u poznate pisce....pa, niko se poznat nije rodio :lol:

Izvini ako sam pogriješio što ti nisam poželio dobrodošlicu. Evo, dobro došla!

Ne znam zašto si se našla toliko uvrijeđenom. Svako čita šta želi i za šta ima vremena. Ja tu slobodu izbora pozdravljam, a PDF na kome sam jedan od moderatora takvu slobodu i afirmiše, jer i ovdje, kao i na blogu, pišu brojni neafirmisani pisci i pjesnici. Njihov doprinos podforumu ni na koji način nije podređen drugoj vrsti diskusija koje se ovdje vode.

Moderator ima pravo na svoje mišljenje i svoje afinitete, i ne znam zašto bi to bio problem, ako druge ne onemogućava da na forumu objavljuju sadržaje koji su njima po volji. Sve dok su u skladu sa pravilima, naravno.

Tako da nema nikakvog razloga da se briše ova tema.

Pozdrav.

Ne meni lično pozdrav. Ja nisam ovde prvi put. Desetak mojih priča je nastalo na temi "igra-sastavi priču". Tu sam vežbala, učila, neki ljudi koji su tad ovde pisali su mi savetima pomogli. Stoga mi je bilo drago kada sam ovu temu videla jer i na Blogu ima dosta afirmisanih pisaca, nisu svi amteri kolega. Ali....

Dovoljno ste rekli. Svi ljubitelji reči, bilo da ih pišu ili tudje čitaju, znaju da su reči čudo.
i jedna arapska poslovica

Gospodar si reči koju nisi izrekao
a rob one koju si izgovorio

Moderatori ovde su jasno rekli da blogeri nisu dobro došli. Mogli su samo da pozdrave temu sa par reči i na njoj bi se našlo mnogo lepih tekstova neafirmisanih ili pak pisaca koji imaju objavljene zbirke ili knjige. Ali nisu, već su učinili suprotno.

Ako ne želite da obrišete temu kolega, zamolići supera, nije problem.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back