isti taj lik o kome sam pricao iznad je rekao i ovo pazite:
Prica on nesto kako trenira po 2 sata nesto tamo + teretana u istom danu 2 sata itd.....Mi mu pricamo da se pretrenirava ali nista...
Posle se raspricao sa covekom koji ima 40 kg i preogroman je dosta jak ali ima i stomak po malo...I sad on jadan prica kako je teze u 40 skinuti stomak nego u 20...I ovaj lik poce da mu "soli" pamet - NIJE BRATE NEMA TO VEZE SA GODINAMA NEGO STA JEDES! EVO JA SAMO JEDEM PROTEINE PO CEO DAN!
I tu poce nasa prica o proteinima.....Poce on da nabraja sta jede kada ga ja pitah i on sve skoro nabroja osim pilecih prsa! JA ga upitah a pileca prsa jel jedes?
I pazite sad njegov odgovor:
NE! 

Ja se tu zabezeknuo!

Reko pa kako bre ne jedes pileca prsa, a on rece - pa ne jedem to ne valja, to goji!

Ja reko kako bre goji to ti je najkvalitetnije meso koje postoji a 0% masti!
Pitah ga - cekaj rekao si da jedes kokosku, pa to onda znaci i da jedes pileca prsa?
On opet -
MA NE BRE TO NE JEDEM! 
Ja opet se zabezeknuo

Reko pa dobro sta onda jedes, kako jedes kokosku?
On rece - Pa uzmem celu kokosku i celu je pojedem...JA reko i kozicu?? On - e to bacim....ja reko pa jel bacas jos nesto (misleci na pileca prsa) ON - ma ne bre sve ostalo pojedem!
Ja reko - pa znaci ako sve ostalo pojedes znaci pojedes i ta pileca prsa znaci i batak i karabatak i sve.... Kako onda kazes da ne jedes pileca prsa tj belo meso?
ON se malo zamisli pa me upita - (evo ga najveci biser u tom razgovoru) :
PILECA PRSA, PILECE BELO? A JEL TO ONO STO KOKOSKA IMA NA
L E DJ I M A ?????? 

NE BRATE TO JE ONO STO KOKOSKA IMA NA PRSIMA JER SU PRSA GRUDI, SISE, GRUDNI KOS A NIKAKO LEDJA...LEDJA SU LEDJA

(POMISLIH SE U SEBI DOK SAM GA GLEDAO CINICNO)
eto ljudi izvinite zbog duzeg posta mozda vas smori ali jednostavno morao sam da opisem celu situaciju do detalja , verujte mi da vredi
...jos jednom za kraj : A pileca prsa , to je ono sto kokoska ima na ledjima??