Joo kad bi se ja samo setio sta je bilo u prethodnih 8 godina to nije za smejanje to je za plakanje !!!
Evo samo nekoliko primera :
Ovaj razred nastavnik geografije ulazi na cas, upisuje otsutne i pita nas ko zeli da ide u planetarijum posto on vodi petake da krene i nekoliko osmaka !!! I sad ceo razred podigo ruke i on krene bas od mene, i kaze : Lezarevicu ti oces da ides u planetarijum
Ja: Hocu a sto nebi
Nastavnik: Nazalost nemozes da ides sa nama jer tebe planetarijum mnogo smara
Pa onda preso na drugaricu. Pa je pita dali zeli da ide ona : da nastavnik : a ti mozes da iskuliras sa Lazarevicem. I tako pitao celo odeljenje i svakome govorio da smara da nije to za njega i kada se zavrsio cas on kaze e pa dobro posto niko nije bio zainteresovan za planetarijum ja idem sam sa petacima !!!
Primer 2 :
Isto cas geografije i sad nastavnik proziva kaze aj da vidimo ko je sledeci smarac a ha jelena izadji na tablu. Ona izadje a nastavnik je pita : ajde za pocetak reci gde je vojvodina (posto ona ima sve keceve mi se valjamo od smeha), a ona stoji deset minuta pred kartom srbije od dva metra i kaze : nastavnice nisam ponela naocare tako da nevidim dobro bez njih (tada je nastalo plakanje od smeha jer je ona tada nosila naocare i sam nastavnik se cepao).
Primer 3 : (procitajte ga celog da bi ste ukapirali)
Mi na ekskurziji i sada razredana kada je izasla uvece iz sobe kaze : ajde deco da mi predate pare za diskoteku kaze, marko ti skupljaj novac umesto mene posto meni nije dobro idem da legnem i nemoj da me je neko trazi dacu mu ukor !!! I sada mi svi dajemo pare kad ja ulazim u sobu od nekog mog druga kad on se zeza opusteno sa sijalicom, ja mu kazem Pedja nezezaj se razredna ima da te polomi, in uzeo sijalicu stiso je kad ulazi jedan moj drug (taj marko sto skuplja pare) i upali sijalicu kad je sevnula varnica ja reko brate gotovi smo, posle smo se svi valjali od smeha a na tepihu su bili svi staklici, kada se sve maro smirilo otisli mi gore na sprat (gde je bila i razredna)u nasu sobu kad idjednom onaj pedja ustane mi ga pitamo staje on kaze sad cu se vratim. Mi ga pratimo a on pravo kod razredne u sobu mi ga vukli nazad ali on nije hteo da ide, i dodje do vrata kad je poceo da lupa ko majmun a ja se sakri od blama kod druga u sobu. Otvara razredna vratra i pita Pedju sta
bre lupas, a on razredna jedva sam ostao ziv udarila me dvofazna struja, ja se kao zezao sa onim rupama pa kad sam stavio dva prsta a ono cela instalacija pukla . Rzredna se presekla od straha i krene da vidi stetu (dok je isla do sobe ceo sprat se valjao ja sam plakao od smeha)kad je usla u sobu bio je mrak ona proba da upali svetlo kad ono neka mala varnica iz one lampice, a ona ju dete kako si sad (to su svi vec umirali od smeha)i razredna primeti i kaze ajde dobro nemojte mevise tako presecati nago marko jesi skupio one pare Marko:jesam, ali smo pedja nije dao pare (TO JE ONAJ STO GA ROKNULA STRUJA), Profesorka : ajde pedja daj pare a on da joj da 50 kinti kad se odjednom trze i kaze razredna nezelim da vas drme struja ja sam jos naelektrisan evo ostavicuvam pare na pod da tepih izvuce elektricitet !!! CELU NOC POSLE NISAM MOGO DA SPAVAM OD SMEJANJA DOBIO SAM NAPAD