Birkin tašna od 48.000 dolara za devojčicu od tri godine

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Šta reći...

Kardi B je iznenadila sve svoje pratioce na Instagramu, kada je svoju trogodišnju ćerkicu počastila Hermes Birkin torbom od 48.000 dolara…
“Ja i moja najbolja prijateljica za čitav život” – stoji u opisu posta na kom možemo videti malenu devojčicu koja u rukama drži bledo žutu Hermes Birking torbu sa ukrasnom dugom sa prednje strane. Trogodišnja Kalčr videla je torbu sa ukrasnom dugom na Claire’s sajtu i postala je toliko opsednuta da je molila svoju mamu Kardi da joj je kupi, što je njena mama i uradila – s tim što je umesto dečije torbice odabrala dizajnersku verziju od 48.000 dolara, koja je zahtevala više od 100 sati rada i više od 30.000 šarenih kristala.
Mišel Berk, CEO Prive Porter, čovek koji stoji iza ove magije i troška, izjavio je: “Kardi i Kalčr su bile u Claire’s prodavnici. Kalčr je videla malenu torbu sa dugom i počela je da moljaka da joj se kupi. Kardi je u svom stilu odlučila da joj ne kupi torbicu koju je ona videla, već me je pozvala kako bih kreirao repliku duge na Birkin modelu za njenu ćerku”.

Naravno, reakcije ljudi na internetu su podeljene zbog ovog njenog poteza – neki govore da devojčici nije potrebno nešto tako raskošno, dok drugi kažu da Kardi sama može odlučivati kako će trošiti svoj novac. Kako jedan internet korisnik kaže: “Zašto je Kardi potrošila 50 hiljada dolara na torbu za detence? U svetu postoje ljudi kojima bi se život mogao promeniti tim novcem”.

Drugi su pak pokušali da opravdaju njen postupak, govoreći da ona teško radi za svoj novac i da bi trebalo da je puste da živi, te da su svi koji su komentarislai negativno zapravo samo ljubomorni na nju.

kardi-bi-je-ponovo-razbesnela-citav-internet.jpeg

Kardi_Bi_je_ponovo_razbesnela_citav_internet_(2).jpg

(luxlife.rs)​

uhh ovo je predugacko, skoro 1h...mozes molim te u 2-3 recenice?
u sustini su je zezali nekoliko meseci za torbu.....
prvo je opisala odnos koji oni imaju sa kupcima- sve onako klasicno bizarno - kao jedna osoba je zaduzena za tebe.....i kao vi razvijate nekakav odnos....
onda kad narucis torbu ne znas kad ce da stigne....i onda ova nesrecna zena salje mejlove, izvinjava se sto ih uznemirava......
da bi na kraju nju zvali iz kompanije kako uznemirava radnicu...:zcepanje:

znaci narucis, ne smes da pitas kad ce da stigne ...bukvalno mislim da joj je u jednom momentu rekla nesto u fazonu da samo treba da "veruje" da ce stici

Back