Biras ili te biraju

Mislim da je ipak problem u tome sto se neke devojke stide da pridju momku posto je to neobicno i plase se da ce ih odbiti. Zato je sve na muskom polu, a i to im nekako lezi. Ako devojka prilazi momku to je nekako ne prirodno i ne logicno posto se zna da su od uvek momci birali. Jedino ako zelimo revoluziju mozda bi mogli..........

...ja nisam nikad imala toliko strpljenja da cekam...radije ubrzam proces...
...oni koji mene biraju, a da ja pre toga uopste nisam ni pomislila na njih...to moze biti srecna kombinacija...al mi se kao najbolje pokazalo davanje znaka da bih ja nesto...pa on onda pridje...dame biraju...i to je tako super...meni...

...увек спонтано, другачије не знам...90% њен први корак...
...и нема ту нападности или одбијања...спонтано се диже или намерно кулира атмосфера и то је то...

Љ кретену један...крајње је време да узмеш ствари у своје руке...:roll:

cupkica:
Mislim da je ipak problem u tome sto se neke devojke stide da pridju momku posto je to neobicno i plase se da ce ih odbiti. Zato je sve na muskom polu, a i to im nekako lezi. Ako devojka prilazi momku to je nekako ne prirodno i ne logicno posto se zna da su od uvek momci birali. Jedino ako zelimo revoluziju mozda bi mogli..........
nervira me taj klise kao on mora prvi da pridje. i ja to vise volim, ali jbg, sto se mora nije tesko. probas jednom pa kud pukne.

Back